Appartement te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

EPC-label AEPCA
82
573
1
1
Omschrijving

Volledig gerenoveerd appartement met terras !

Dit volledig gerenoveerde appartement op de tweede verdieping aan de Mechelse Steenweg is een prachtige mix van klassieke charme en moderne voorzieningen. Met één ruime slaapkamer biedt dit appartement een gezellige en comfortabele leefruimte. De woning beschikt over een royale berging, waar handige aansluitingen voor zowel een wasmachine als een droogkast zijn voorzien.

De ruime woonkamer en eetkamer worden gekenmerkt door twee authentieke marmeren schouwmantels, die een elegant, klassiek accent toevoegen aan de moderne inrichting. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en moderne afwerking. Aangrenzend aan de open keuken bevindt zich een ruim terras, waar je heerlijk van de buitenlucht kunt genieten, ideaal voor een rustig ontbijt of een gezellige avond met vrienden.

Het appartement heeft een EPC score van 93 - 20240727-0003325274-RES-1 wat dus uitermate goed is !

Het appartement is verder uitgerust met individuele meters voor energie en water, wat bijdraagt aan een nauwkeurig beheer van de kosten. Kortom, dit appartement combineert stijl, functionaliteit en comfort op een uitstekende locatie.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
82 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
573 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Terras
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
93
EPC-label
A
Unieke code EPC
20240727-0003325274-RES-1
Locatie
Mechelsesteenweg 110 201, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast