Huis te koop in Antwerpen met 6 slaapkamers

EPC-label CEPCC
235
97
6
1
Omschrijving

Burgerwoning met 6 slaapkamers, tuintje en grote kelder

 

Aan kamers en opbergruimte alvast geen gebrek hier in de Van Geertstraat 5, met maar liefst 235 m² bewoonbare oppervlakte! Tel daar nog de zonnige stadstuin en een enorme kelder bij en je weet dat je hier helemaal goed zit!

 

In de mooie, groene Van Geertstraat, pal in de wijk ‘den Dreihoek’, vind je op nummer 5 deze elegante witte gevel. Wanneer je de brede inkomhal hal binnenstapt, valt de mooie donkere tegelvloer meteen op, net als de marmeren zijwanden, de hoge plafonds met sierlijsten en de prachtige authentieke houten trap achteraan. Je hebt hier ook plaats om je fietsen te stallen, handig! De dubbele deur rechts geeft uit op de leefruimte, een lichte plek van maar liefst 40 m² met en authentieke parketvloer en sierschouw en plafonds van maar liefst 4 meter hoog. Een trapje naar boven leidt je naar de tussenruimte, waar je een grote zithoek kunt zetten. Achteraan heb je de betegelde keuken, die enorm licht is dankzij de nieuwe lichtstraat hier, met plaats voor een grote eettafel. Leuke extra: je spot hier ook een klein stukje authentieke wandtegeltjes! De keuken is goed onderhouden en enorm praktisch, met een kookeiland met gasvuur, een dampkap, een dubbele spoelbak vanwaar je afwast met zicht op de tuin. In de grote kastenwand aan de linkerzijde heb je nog een oven en een microgolfoven, een koelkast, diepvriezer, extra werkruimte en heel wat kasten.

De achterdeur geeft uit op een leuk, betegeld stadstuintje, dat oost-gericht is en een stukje overdekt is. Je hebt hier dus de middagzon, met heel wat groen, weinig inkijk en plaats om een tuintafel te zetten.

 

Kamers & charme genoeg!

Via de monumentale houten trap in de hal ga je naar boven, waar je op de tussenverdieping, waar je een eerste kamer hebt, maar die je evengoed kunt transformeren tot een gloednieuwe badkamer, bijvoorbeeld. Op de eerste verdieping vind je twee grote slaapkamers, waarvan je de plafonds weer kunt verhogen. De kamer vooraan heeft een sierschouw en een klein balkonnetje aan de straatzijde. Naast deze kamer heb je ook nog een kleine dressing, die ook kan dienen als bureau. Op de tweede tussenverdieping heb je een badkamer, met een douche, lavabo, ingemaakte kasten en een apart toilet. De tweede verdieping is momenteel een enorme kamer van 40 m², die je kunt omvormen naar 2 aparte kamers.

De derde verdieping bevat 2 kamers en een keukentje, ideaal dus om te gebruiken als studio, of als aparte verdieping voor je student, bijvoorbeeld!

Extra bergruimte nodig? Die vind je in de enorme, droge kelder van 40 m².

 

Unieke buurt middenin de stad

Je woont hier in ‘den Dreihoek’, een supergezellige buurt met heel wat mooie herenhuizen. Je zit hier vlakbij het centraal station, de Provinciestraat en de bruisende Turnhoutsebaan, maar daar merk je hier weinig van! Het voordeel: je bent hier goed geconnecteerd met de stad en het openbaar vervoer, hebt allerlei (buurt)winkels op afstand, net als toffe koffiebars en restaurants.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.075 €
Kadastrale info
0402/00V000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
235 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
97 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Oppervlakte slaapkamers
17,5 m²; 17 m²; 24 m²; 16,5 m²; 16,5 m²; 25 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
226
EPC-label
C
Unieke code EPC
20231017-0003015404-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Van Geertstraat 5, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast