Huis te koop in Antwerpen met 5 slaapkamers

EPC-label DEPCD
185
5
2
Omschrijving

Ruime woning ( 185 m²) met 5 slaapkamers en 2 badkamers in Antwerpen (2018).

In de gegeerde Markgravewijk - op wandelafstand van het Zuid en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, velo en de wagen - bevindt zich deze goed onderhouden woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 185 m². De grote beschikbare oppervlakte maakt dat het pand uiterst geschikt is voor grote gezinnen of co-housing en dit op een absolute toplocatie in hartje Antwerpen!

 

Reeds bij binnenkomst voel je de ruimtelijkheid die de woning uitstraalt dankzij de grote inkom-/traphal en de hoge plafonds. Een grote troef op de benedenverdieping is de eerste slaapkamer (13 m²) met aangrenzende douchekamer. De douche is ruim en open, wat deze kamer geschikt maakt voor personen met een handicap of oudere mensen in een rolstoel. Achteraan op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer (32 m²) met aansluitend de aparte keuken (11 m²). Ook is er nog een kleine buitenruimte (2 m²) aanwezig.

 

De tweede badkamer is 15 m² groot en is gelegen op de tussenverdieping. Ze is voorzien van een ligbad/douche, wc, bidet en lavabo. Ook heb je hier ruimte om een wasmachine te plaatsen. De eerste en tweede etage van het pand hebben eenzelfde indeling met een kamer van 19 m² aan de voorzijde en een kamer van 12 m² achteraan.

 

Tot slot beschikt de woonst nog over een ruime kelder (40 m²). Bruikbare vloeropp. 185 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financieel

Kadastrale info
1747/00C006
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
185 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
334
EPC-label
D
Unieke code EPC
20231030-0003027866-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Moonsstraat 48, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast