Huis te koop in Antwerpen met 5 slaapkamers

EPC-label BEPCB
256
75
5
2
Omschrijving

Neoclassicistische Burgerwoning op toplocatie

Prachtige Neoclassicistische Burgerwoning in het Hart van Antwerpen. Ontdek deze unieke kans om te wonen in een prachtige stadswoning, gelegen in de charmante Jacob Jacobsstraat. Hoewel deze straat geen zeezicht biedt, ademt zij de romantiek uit die je zou verwachten van een plek genoemd naar de 19e-eeuwse marineschilder Jacob Jacobs. De straat is in 2024 volledig nieuw aangelegd en voorzien van extra groen. Deze woning bevindt zich op een ideale locatie, midden in het bruisende hart van Antwerpen. U bent slechts enkele minuten verwijderd van het Centraal Station, de levendige Kievitbuurt, en het culturele Theaterplein. Aan het einde van de straat ligt het Stadspark, perfect voor joggen, skaten of ontspannen wandelingen.

We betreden de woning langs de inkomhal met authentieke elementen en marmeren trap. In de leefruimte is het gezellig vertoeven met de pelletkachel en het natuurlijke zonlicht dat binnenkomt langs zowel de voor- als achtergevel. Verder een open keuken met eethoek. Deze keuken is uitgerust met koelkast, gasfornuis en oven en voldoende opbergruimte. Buiten tafelen op de koer is ook zeker een mogelijkheid want deze is direct toegankelijk langs de keuken.

Met de vaste houten trap betreden we de 1ste, 2de en 3de verdieping. De 1ste verdieping biedt ruimte voor 1 volwaardige slaapkamer over de gehele breedte van de voorgevel en ingerichte badkamer. De 2de en 3de verdieping werd volledig omgetoverd tot een afzonderlijke unit met 2 slaapkamers, badkamer en uitgeruste keuken.
Verder kan de souterrain gebruikt worden als bureau- of stockageruimte

Troeven: -9 zonnepanelen met groenestroomcertificaten en terugdraaiende teller
-Lage energiekosten
-EPC label B
-Toplocatie van de woning
-Koer of terras

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een van de meest gewilde locaties van Antwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
9.933 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Herenhuis
Bewoonbare oppervlakte
256 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
75 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Noord

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
182
EPC-label
B
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Jacob Jacobsstraat 43, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast