Huis te koop in Antwerpen met 5 slaapkamers

€ 3.000.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
979
535
5
5
Omschrijving

ANTWERPEN-CENTRUM - Meesterwoning met tuin en parkeergelegenheid

Schitterende meesterwoning met mooie tuin, parkeergelegenheid en separaat gastenverblijf.
 
Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn ingericht als woonhuis. Vanuit de royale inkomhal bereikt men een magnifieke en imposante ontvangsthal met authentieke elementen. Al bij het binnenkomen wordt duidelijk dat deze woning beschikt over een rijkelijk en authentiek karakter.
 
Drie royale en dooreenlopende salonruimtes thans ingericht als leefruimte, salon en eetkamer met uitzonderlijke plafondhoogtes van 5 m. Verder drie prachtige open haarden, mooie moulures en originele parketvloeren. Vanuit de ruimte toegang tot een prachtig zonneterras van ca. 60m2.

Volledig vernieuwde en moderne keuken voorzien van de gebruikelijke toestellen en voldoende opbergruimte. Vanuit de keuken heeft men tevens toegang tot het overdekt terras en de gezellige Italiaanse tuin van ca. 330m2 met veel privacy. Ruime vestiaire en gastentoilet. Via een majestueuze trap bereikt men de verdieping. Tussenverdieping: Ruime strijkkamer/wasplaats
 
1ste verdieping: Smaakvolle bibliotheekruimte op de overloop. Twee riante en uiterst zonnige kamers aan de voorzijde van de woning welke momenteel zijn ingericht als bureauruimte maar tevens dienst kunnen doen als slaapkamer. Beide kamers zijn voorzien van mooie en authentieke parketvloeren en open haarden. Een luxueuze en riante hoofdslaapkamer met dressingruimte en een ensuite badkamer voorzien van een ligbad, wastafel, douche en toilet.

Inpandig appartement (ca. 320m2) te bereiken via een separate inkom. 

2de verdieping: Inkomhal met gastentoilet en handenwasser en een vestiaireruimte. Uiterst zonnige leefruimte voorzien van mooie houten vloer. Aansluitend een volledig ingerichte leefkeuken voorzien van alle toestellen. Twee slaapkamers en twee badkamers.
 
3de verdieping: Een tweede salonruimte/TV-ruimte met directe toegang tot een schitterend terras met prachtig uitzicht. Slaapkamer met dressingruimte en een badkamer. Het appartement werd in het verleden apart verhuurd.

GASTENVERBLIJF
Op verdieping -1 bevindt zich een gastenverblijf met overdekt terras voorzien van een gezellige leefruimte met open haard. Vestiaireruimte/dressing. Een slaapkamer en een vernieuwde badkamer.

Kelder
Verschillende kelderruimtes, opbergruimte en een geconditioneerde wijnopslag.
In de woning is een lift voorzien waarmee elke verdieping toegankelijk is.
Door de prachtige authentieke elementen straalt deze uitzonderlijke woning een zelden geziene grandeur uit.
De inpandige garage van ca. 74m2 voor 3 à 4 wagens en de mogelijkheid om voor de woning te parkeren verhogen het comfort. Fietsenberging.

Bijzonderheden:
- In de woning bevinden zich 8 zeer goed functionerende open haarden.
- De woning wordt verwarmd met een recent aangelegde HR computergestuurde cv installatie. Het duplex-appartement heeft een aparte cv installatie.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.299 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
979 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
535 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5
Keuken
Ja

Comfort

Lift
Ja
Alarm
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
250
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240110-0003099818-RES-2

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast