Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
108
394
2
1
Omschrijving

Ruim hoekappartement op toplocatie

Elegantie, ruimte en heel veel licht, dat krijg je hier in dit verzorgde hoekappartement op dé Jan Van Rijswijcklaan. Een topappartement op een toplocatie dus, met alles in de buurt, inclusief zicht op de groene Markgravelei.

 

In het hoekappartement net tegenover het gekende Italiaanse restaurant, met op het gelijkvloers de iconische bruidswinkel JPC Collection, bevindt zich op de derde verdieping dit instapklare appartement. Je komt er binnen in de inkomhal, die een retrotegelvloer, een grote ingemaakte vestiairekast en een berging heeft.

 

Elegant, luxueus en enorm licht

Door de grote dubbele deur met glas-in-lood stap je de enorme leefruimte van maar liefst 52 m² binnen, die baadt in het licht dankzij z’n hoekligging en z’n vele grote ramen. Je hebt hier heel veel plaats voor een groot salon en een eethoek, en hebt van hieruit ook toegang tot het kleine, maar fijne terrasje. Wat oorspronkelijk een derde slaapkamer was, hoort nu bij de leefruimte, maar kan je eventueel weer omvormen tot kamer of bureau, als je wilt.

De mooie authentieke blokjesparket valt hier meteen op, net als de grote open leefkeuken, die luxueus aanvoelt door z’n materialenkeuze: een mooie donkergrijze XL-vloertegel, natuurstenen werkblad en spatwand, en stoere eiken geborstelde kastfrontjes met matzwarte handvaten. Alle toestellen zijn van AEG, en je hebt hier een kookeiland, een gasvuur, dampkap, ingewerkte lavabo, oven, koelkast, diepvriezer met drie vriesvakken, heel wat kasten en ook nog een ingemaakte kast met daarin je wasmachine en droogkast.

 

Weer in de hal, heb je rechts een apart gastentoilet met lavabo met de betegelde badkamer ernaast, die een groene mozaïektegel, een ligbad met uitklapbaar halfhoog douchescherm, een lavabo met spiegel en onderkast en een automatisch afzuigsysteem heeft.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de overzijde van de hal, beiden op blokjesparket, met grote ramen, vliegenramen én stores.

 

Toplocatie in de elegante Markgravebuurt, met alles vlakbij

Je woont hier in een mooie, brede straat met heel wat bomen, op een absolute toplocatie in 2018: op de grens met Wilrijk en Berchem, vlakbij de Singel en de Ring, met openbaar vervoer vlak voor je deur. Je hebt een Delhaize net om de hoek en Albert Heijn verderop, allerlei (buurt)winkels op wandelafstand (in de Lange Lozanastraat bijvoorbeeld), met het gekende Italiaanse restaurant Brusketta als overbuur. Je kijkt uit op de statige, groene Markgravelei én bent van hieruit zo de stad in, of uit.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.249 €
Kadastrale info
1887/00Y000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
108 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
394 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte perceel
18 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
17 m²; 11 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
167
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240606-0003273122-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Jan Van Rijswijcklaan 71 3V, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast