Appartement te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
59
1.000
1
1
Omschrijving

Appartement met panoramisch zicht op Zurenborg

 

Op zoek naar een fijn appartement op een absolute hotspot? Dan is dit een uitgelezen kans: een appartement op de rand van Zurenborg en het Groen Kwartier, met een grote, lichte leefruimte, ruime slaapkamer, gemeenschappelijke groene tuin én een inboedel die reeds in de prijs zit.

 

Wonen op de vierde verdieping van een groot hoek gebouw, dat betekent: licht én zicht. Ook hier dus, en dat merk je al bij het binnenkomen. In de grote inkomhal kan je je jassen en schoenen kwijt in de grote vestiaire kast, waarna je doorloopt naar de leefruimte die baadt in het licht. Het zicht hier is onnavolgbaar: je ziet de sporen met hun groene bomen rand, die ver doorlopen, maar ook de historische gebouwen er rond én de Dageraadplaats in de verte. Je hebt hier plaats voor een zetel en een eettafel.

De aanpalende, betegelde keuken is ruim en enorm licht, met een weids zicht. Je hebt hier een fornuis met een elektrisch vuur, dampkap, oven, een spoelbak, koelkast met diepvries en plaats voor een vaatwasser en wasmachine. Op termijn kan deze ruimte een make-over gebruiken en bij de leefruimte gevoegd worden, maar voor nu doet die prima dienst.

De slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van de leefruimte en is met 18 m² enorm ruim, met plaats voor een dubbel bed, kasten en een bureau. Ook hier heb je zicht op de sporen.

De badkamer bereik je via de hal. Die is helemaal betegeld, met een ligbad met douchegordijn, een toilet, een lavabo met grote spiegel met verlichting en meubel.

Nog een extra troef is de mooie, groene gemeenschappelijke tuin hier, een oase van rust in de stad!

 

Wonen in hartje Zurenborg

Je zit hier op de grens van Zurenborg met het Groen Kwartier, vlakbij de gekende en gezellige Dageraadplaats en Draakplaats, maar ook het PAKT, met heel wat horeca op wandelafstand. De mooie gevels rondom rond vol geschiedenis, krijg je er zo bij, zoals die van de prachtige Cogels-Osylei met z’n art nouveau-huizen, bijvoorbeeld. Je hebt hier bovendien keuze uit heel wat soorten openbaar vervoer, van velo-fietsen vlakbij, tot trams en bussen en Berchem Station of Antwerpen-Centraal wat verderop. Van hieruit zit je ook zo op de Singel of de Ring, en ook het stadspark is niet veraf.

 

 

 

Financieel

Kadastrale info
1227/00F000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
59 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
1.000 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
39 m

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer
18 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
148
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240427-0003214932-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Mercatorstraat 132 A 401, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast