Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
86
2
1
Omschrijving

PAS GERENOVEERD 2-SLPK-APP. MET GROEN ZICHT EN RUIM TERRAS

Dit recent en zeer stijlvol gerenoveerd appartement van ca 86 m² is gelegen op de tweede verdieping van een zeer goed onderhouden residentie “t Hooghe Huys” in de Brederodestraat en heeft een zeer aangenaam en open zicht op het groen. Vlakbij het Vlinderpaleis en de gezellige Troonplaats en met tal van trendy restaurants en cafeetjes op wandelafstand, is het hier zeer aangenaam wonen. Ook het Zuid met het nieuwe Zuidpark in de directe omgeving is ongetwijfeld een troef! Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd door de nabijheid van invalswegen zoals de Ring, Singel en Leien.

Reeds bij het binnenkomen ervaart u de openheid van de ruimtes. Het appartement is doorspekt met schrijnwerk op maat wat zorgt voor een zeer rustig en samenhangend geheel.

Het appartement is gelegen op de hoek waardoor u langs twee zijden geniet van het open zicht op het groene park naast het Vlinderpaleis.

De aangename en zeer lichte leefruimte geeft uit op het terras van ca 19 m² over de volledige breedte van het appartement. Hier kan u genieten van de namiddag- en avondzon. De automatische zonnetent biedt schaduw indien gewenst.

De keuken werd opengewerkt naar de leefruimte toe. Het keukeneiland dat doorloopt naar de leefruimte is een leuke touch en creëert extra openheid. Siemens toestellen zijn netjes ingewerkt: kookvuur met ingewerkte dampkap, microgolf- en oven, vaatwasser, koelkast en diepvriezer.

De twee ruime slaapkamers kunnen gebruikmaken van de stijlvolle badkamer, afgewerkt met douche, lavabo en toilet. De geglazuurde tegeltjes in combinatie met de terrazzo, is meer dan geslaagd. De hoofdslaapkamer van ca 13 m² biedt plaats aan grote dressingkasten. Van hieruit heeft u tevens toegang tot het terras. De tweede slaapkamer van ca 8,5 m² is eveneens mooi ruim en bovendien al afgewerkt met ingemaakte kasten en een op maat gemaakt bureau.

Inkomhal met vestiaire. Bergkast met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Een private en praktische kelderberging is reeds begrepen in de prijs.
Er is parkeermogelijkheid voorbehouden voor de bewoners van de residentie naast het gebouw.

Financieel

Kadastraal inkomen
979 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
86 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Terras
Ja

Comfort

Lift
Ja
Zwembad
Nee
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
154
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.450.816

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast