Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
174
7.961
3
2
Omschrijving

Casco appartement 174m² + terras/balkon

Dit appartement is gelegen op de 5e verdieping van de unieke “Residentie Hertogenpark”. Grondplan vind u in de fotoreportage.
Dit appartement bevindt zich in een casco toestand en is volledig gestript, klaar om afgewerkt te worden naar eigen smaak en voorkeur.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een praktische vestiairekast. Er is ook een gastentoilet met handenwasser.
De woonkamer is uitzonderlijk ruim en licht, met een oppervlakte van ongeveer 70m². Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een terras/balkon met een zuidelijke oriëntatie, perfect om van de zon te genieten. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer, die verbonden is met een open keukengedeelte van circa 25m². Naast de keuken is er een handige berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Via de nachthal bereik je de drie slaapkamers. De eerste slaapkamer (4,23m x 3,20m) beschikt over een eigen badkamer. De tweede slaapkamer (4,20m x 2,40m) heeft een eigen doucheruimte. De derde slaapkamer (5,08m x 2,20m) biedt ook voldoende ruimte. Daarnaast is er een tweede afzonderlijke toiletruimte.

Er is de mogelijkheid om een ondergrondse autostaanplaats aan te kopen voor € 20.000,- en eventueel een ondergrondse kelder voor € 6.000,-. Deze aankopen zijn optioneel.
Het appartement heeft een gunstig EPC van 123 kWh/m² per jaar, wat overeenkomt met een energieprestatiecertificaat klasse B.

Woordje uitleg over deze unieke Residentie:
Residentie ‘Hertogenpark’ of hoe wonen resideren wordt!
Op 100 meter van de Jan Van Rijswijcklaan en in de Markgravebuurt bevindt zich deze hoogstaande Residentie ‘Hertogenpark’. Wonen met een hotelgevoel is hier de standaard. De royale inkomhal, die trouwens volledig vernieuwd werd maakt dit al van bij het binnenkomen van het gebouw duidelijk. Het gemeenschappelijke binnenzwembad en de aansluitende saunaruimte zorgen voor ontspanning, net als de lounge waar geregeld exposities en kleinschalige concerten plaatsvinden voor de liefhebbers. Eveneens is er in de ondergrondse garage een ruime wasplaats voor de wagen! Ook het comfort van de permanent bereikbare conciërge is niet te onderschatten: pakjes worden in ontvangst genomen, het gebouw wordt tot in de puntjes verzorgd en het afval wordt op elke verdieping gesorteerd en verzameld. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij de invalswegen om vlot in en uit de stad te rijden, op wandelafstand van openbaar vervoer en met allerlei winkels op enkele stappen van het appartement.
De veiligheid, orde en netheid welke door de 2 inwonende conciërges dagelijks wordt opgevolgd en welke beurtelings van dienst zijn zorgen voor een rustige, sfeervolle en aangename bewoning. De beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
54 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
174 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
7.961 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
2

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
123
EPC-label
B
Unieke code EPC
20190212-0000169510-RES-2

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast