Appartement te koop in Antwerpen met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
173
4
2
Omschrijving

Uniek vierslaapkamerappartement met fenomenaal uitzicht

Uniek vierslaapkamerappartement met fenomenaal uitzicht

Welkom in dit, toch wel unieke, appartement van een knappe 173 m². Wij durven erom te wedden: deze stek zal menig hartjes sneller doen slaan… En we weten het: ‘size isn’t everything…’ maar in dit geval is het toch één van de troeven. Tel daar nog eens de schone vloerkes en het fenomenale uitzicht bij – en we weten zeker dat jij halsoverkop zal vallen. Kom binnen – ’t is op ’t achtste te doen!

Een inkomhal op een prachtig vloerke

Je komt dit appartement binnen via een stevige veiligheidsdeur. De open inkomhal op een charmant tegelvloertje verwelkomt je daar met open armen… In deze hal vind je twee ingemaakte kasten, waar je al je jassen, tassen en schoenen moeiteloos kan opbergen! Sla je vervolgens rechts af, dan lokt die prachtige parketvloer je naar de leefkamer – inclusief schitterend en open uitzicht. Ben je al aan ’t zwijmelen?

Lichtovergoten, ruime living met open keuken

De living trakteert niet enkel op knap uitzicht en een nog knappere parket – maar ook op een strakke, open keuken. Hier vind je al het nodige: voldoende bergruimte en een ingebouwde ijskast, oven en vaatwasser. Het zwarte aanrecht met kookplaat, de donkere, marmeren spatwand en de gouden kraan passen perfect bij elke keukenprins(es) met een zwak voor mooie dingen…

Vier (!) slaapkamers om uit te kiezen

En dan komen we bij die vier, ja: vier, slaapkamers. De mooie parketvloer van in de living trekt zich door naar de vier gigantische slaapkamers, die allemaal een zee van ruimte bieden. Klopt: alle slaapkamers kunnen gerust als ‘master bedroom’ omschreven worden. Verder vind je in twee van de vier exemplaren nog een inpandig terrasje terug. Tof!

Twee badkamers

Waarom één badkamer hebben als je er twee kan kiezen? Precies wat de vorige eigenaars dachten, toen ze besloten om twee badkamers te installeren. In het eerste exemplaar vind je een ligbad, aansluiting voor wasmachine, toilet en badkamermeubel – het tweede exemplaar wisselt dat ligbad in voor een inloopdouche.

Handig om weten

En dan zijn er nog een aantal zaken die vast handig zijn om te weten. Eerst en vooral hoort er bij dit appartement ook de mogelijkheid tot het aankopen van twee autostaanplaatsen (aan €30.000 per plaats). Verder is er nog een apart toilet in de gang, werd er overal dubbel glas voorzien – en is er een gemeenschappelijke condensatieketel die werkt via calorimeters.

Verliefd? Info@ugly.be

Financieel

Kadastraal inkomen
1.420 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
173 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Keuken
Ja

Comfort

Lift
Ja
Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
211
EPC-label
C
Vervaldatum EPC
21-12-2031

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Jan van Rijswijcklaan 275 8C, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast