Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
213
3
2
Omschrijving

Ruim en energiezuinig appartement met groot terras

Welkom in dit prachtige appartement gelegen in het hart van Antwerpen! Dit ruime appartement van 213m² biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxe en comfort.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een elegante hal, die toegang biedt tot een royale woonruimte. De lichte woonkamer, voorzien van grote ramen, biedt een adembenemend uitzicht op de stad en creëert een warme en uitnodigende sfeer. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u een stijlvolle eetkamer, ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden.

De keuken is volledig uitgerust met toestellen en biedt voldoende opbergruimte, perfect voor culinaire avonturen. Voor extra gemak is er een aparte berging met voldoende ruimte voor een wasmachine en droger.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, elk met toegang tot een eigen balkon. De master bedroom biedt extra privacy en comfort met een ensuite badkamer. Daarnaast zijn er nog twee extra badkamers verdeeld over het appartement.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het riante terras waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een ontspannen avond in de buitenlucht. Als kers op de taart biedt de residentie luxueuze gemeenschappelijke voorzieningen zoals een zwembad en een sauna, wat uw woonervaring compleet maakt. De ideale locatie zorgt ervoor dat u dicht bij winkels, restaurants en openbaar vervoer bent, waardoor u volledig kunt genieten van het stadse leven.

Belangrijk om te weten is dat er bij dit appartement bijhorend een privatieve kelder wordt verkocht voor 6000,00 evenals een garageplaats of garagebox met prijzen variërend tussen de  20.000,00 en  30.000,00.

 

Extra's:

- Als bewoner heb je de mogelijkheid om een jaarabonnement te nemen voor het gebruik van het zwembad en de sauna voor  300/jaar.

- Permanent bereikbare conciërge in het gebouw. Ze ontzorgen je van het ontvangen van pakketjes en verzekeren dat het gebouw steeds piekfijn in orde is.

- Grote fietsenstalling beschikbaar in de ondergrondse garage.

- Toegang tot een lounge en pianobar waar regelmatig kleinschalige concerten gegeven worden voor de bewoners.

 

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit exclusieve appartement en ontdek het comfort en de luxe die het te bieden heeft!

Financieel

Kadastrale info
2181G2P0107

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
213 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
3

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
104
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.256.280

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Desguinlei 90 3J, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast