Huis te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
155
59
3
1
Omschrijving

Unieke woning (155 m²) met 2 a 3 slaapkamers in Antwerpen (2018).

Het pand is gelegen in het hippe Zurenborg op een boogscheut van de Dageraadplaats met tal van gezellige drank- en eetgelegenheden. Er stoppen meerdere bussen op wandelafstand en verder is het centraal gelegen tussen het Centraal Station en Berchem-station, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving.

 

De charmante gevel herbergt een instapklare woning die doorheen de jaren goed onderhouden is. De ramen zijn afgewerkt met dubbele PVC-beglazing.

 

Wanneer je de woning binnenkomt, springt de unieke indeling en ruimtelijkheid meteen in het oog.  De opengewerkte leefruimte heeft een mooie oppervlakte van maar liefst 45 m² en als ondergrond ligt er een gestoomde eiken vloer. De keukenhoek is uitgerust met een vijfpits gasvuur, dampkap, spoelbak, vaatwasser en ingebouwde oven en ontvangt extra natuurlijk licht dankzij de lichtkoepel. Achteraan op het gelijkvloers is er nog een overdekte koer (5 m²) aanwezig.

 

Op de eerste etage treffen we aan de voorzijde een ruime slaapkamer (18 m²) en achteraan situeert zich de badkamer (14 m²) met lavabomeubel, wc, jacuzzi-bad en inloopdouche. De bovenverdieping herbergt een ruimte van maar liefst 37 m² met mezzanine (12 m²), wat een waaier aan invulmogelijkheden biedt.

 

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder (55 m²) met wasruimte. Bewoonbare opp. 155 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financieel

Kadastrale info
1273/00Z000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
155 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
59 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
327
EPC-label
D
Unieke code EPC
0003158376-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Lange Van Ruusbroecstraat 56, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast