Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
185
2
1
Omschrijving

Luxe duplex appartement met garage

 Dit stijlvolle appartement biedt een ruime bewoonbare oppervlakte van 185m² met hoogwaardig afgewerkt interieur. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met ingebouwde kasten en toegang tot een apart toilet, bureauruimte en de lichtrijke, ruime leefruimte. Het appartement bevat een modern ingerichte keuken, voorzien van alle nodige inbouwapparatuur en een elegante afwerking.

De woon- en eetkamer zijn royaal en voorzien van grote raampartijen die uitkijken op het balkon. De vloeren zijn bedekt met hoogwaardige parket, die een warme en uitnodigende sfeer creëren. De wenteltrap voegt een extra vleugje charme toe en leidt naar het tweede niveau van de woning.

Het gebouw zelf beschikt over luxe faciliteiten zoals een zwembad en een sauna, waar u heerlijk kunt ontspannen zonder het gebouw te verlaten. Daarnaast is er een handige fietsenstalling beschikbaar, zodat u altijd een plekje heeft voor uw fiets.

Belangrijk om te weten is dat er bij dit appartement bijhorend een privatieve kelder wordt verkocht voor €6000,00 evenals een garageplaats of garagebox met prijzen variërend tussen de  €20.000,00 en  €30.000,00. Deze extra's zorgen voor nog meer gemak en comfort in uw dagelijks leven.

Gelegen in een goed onderhouden gebouw met een moderne uitstraling, omgeven door groen, geniet u van een oase van rust midden in de stad. Alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik.

Dit appartement biedt de ideale combinatie van luxe en comfort, gelegen in een bruisende buurt met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en openbaar vervoer. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in Antwerpen!

 

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
185 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal douchekamers
1

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
93
EPC-label
A
Unieke code EPC
156.402

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Oeverzone
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast