Huis te koop in Antwerpen met 7 slaapkamers

EPC-label CEPCC
375
176
7
1
Omschrijving

Prachtig authentiek herenhuis met grote tuin op toplocatie in Antwerpen centrum

Rondhangen op de Vogeltjesmarkt, 's ochtends langs de Butchers coffee, iets eten op 't Zuid of lunchen in de Nordica 31. Daar, net over de Leien en dichtbij zowel het Harmoniepark als het Stadspark staat deze prachtige herenwoning vol authentieke elementen.

 

Prachtige herenwoning gelegen in het verlengde van het bruisende Zuid, vlakbij de Leien, de Troonplaats, leuke restaurants en hippe bars.Centrale ligging vlakbij openbaar vervoer vlakbij alsook belangrijke invalswegen.

 

De woning dateert uit het neoclassicistisch tijdperk en dat is nog heel duidelijk te zien. De woning werd aangepakt, maar de authentieke details werden gelukkig bewaard. Giga plafonds met originele verlichtingselementen, mouluren, prachtige eiken visgraat parket en stenen vloeren, marmeren schouwen, ornamenten … you name it!

 

 

De inkomhal is statig en zet meteen de toon. De woonkamer is tweedelig en ruim genoeg om zowel een salon als een eetgedeelte in te vestigen. Een aparte eetkamer met originele vloer en loodglasramen is de ruimte bij uitstek om uw gasten te ontvangen voor een elegant diner. De eetkamer geeft uit op een aparte bureauruimte met zicht op het groen. In de uitbouw bevindt zich de lichtrijke en volledig uitgeruste keuken die tevens toegang biedt naar het terras en de goed georiënteerde en zonnige stadstuin van maar liefst 70m². Exact groot genoeg om je af te zonderen van de drukte en te genieten van de (avond)zon.

 

Op de verdiepen bevinden zich in totaal 5 lichtrijke slaapkamers en 1 zeer ruime badkamer met bad en inloopdouche. Er is een optie om een tweede badkamer te creëren indien gewenst.

 

Op de zolderverdieping bevinden zich tenslotte twee multifunctionele ruimtes die kunnen gebruikt worden als hobbyruimte, bureau of extra slaapkamers eventueel.

 

Tot slot beschikt het huis over een zeer ruime en droge kelder waar de wasruimte zich bevindt en die tevens ook ruimte biedt voor een eigen fitnessruimte.

 

 

Belangrijk:

- Gunstig EPC

- Conforme elektrische keuring

- Mobiscore van maar liefst 9,5/10

- Dubbele beglazing met schrijnwerk uit duurzaam mahoniehout

 

 

De ideale woning voor zij die van ruimte, rust maar ook vooral van het stadsleven houden. Een absolute parel wat ons betreft!

 

 

Financieel

Kadastrale info
3609/00S000
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
375 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
176 m²
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
70 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
1
Terras
Ja

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
269
EPC-label
C
Unieke code EPC
20231126-0003050138-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Locatie
Brederodestraat 36, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast