Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label DEPCD
85
194
2
1
Omschrijving

Instapklaar gelijkvloers met tuin van 75m²

Aan het begin van de Brederodestraat, in een kleinschalig gebouw, vind je dit lichte gelijkvloers, inclusief z’n giga zuidoostgerichte, groene tuin. De badkamer en de keuken werden recent onder handen genomen, en met zo’n grote leefruimte én keuken heb je hier nooit plaats tekort.

 

Je stapt het appartement binnen in de leefruimte, waar het licht royaal binnenvalt door de grote, kamerbrede ramen aan de straatkant. Mét elektrische rolluiken, voor extra privacy. De verzorgde laminaatvloer beslaat de hele ruimte, de volle 38 m², waar je plaats hebt voor een groot salon en een eethoek, met nog extra plaats voor een bureau- of speelhoekje bijvoorbeeld.

 

Licht, ruimte en een groene tuin midden in de stad

Achter de leefruimte bevindt zich de enorme leefkeuken - de spil van dit appartement -  waar de veranda zorgt voor een zee van licht op de verzorgde bruine XL-tegelvloer. De keuken beslaat zowat de hele rechtermuur, met een gasfornuis, een dampkap, anderhalve spoelbak, oven, vaatwasser en heel veel kastruimte. Je wasmachine en droogkast kan je ook nog kwijt tegen deze muur achteraan, al dan niet weggewerkt in een meubel op maat. Je hebt hier in de keuken ook plaats om nog een extra eethoek te creëren, met zicht op de tuin achteraan. Het grote schuifraam geeft uit op het betegelde stukje terras, met daarachter een groene lap van maar liefst 75 m² in totaal. Een unicum zo middenin de stad en een heerlijke buitenplek-in-spe die je nog helemaal naar je hand kunt zetten, met plaats voor een tuintafel, barbecue, loungehoek, kruidenbak,…

Leuk detail: de grote, rustige slaapkamer achteraan kijkt ook uit op de tuin, met daarnaast een extra kamer die kan dienstdoen als dressing of bureau.

De badkamer ligt erachter, met dezelfde tegelvloer die hier ook doorloopt op de wanden. Je hebt hier een ruime inloopdouche, een toilet en een lavabo met meubel en spiegel.

 

Toplocatie vlakbij Singel, Ring en vernieuwde Zuiderdokken

Je woont hier op een van best geconnecteerde plaatsen van Antwerpen Zuid, vlakbij het justitiepaleis, de Singel en de Ring, met heel wat openbaar vervoer voor je deur (tram, bus, velo). Voor je dosis groen kan je terecht in het hof van Leysen of het Zuidpark, allebei op wandelafstand, en ook de vernieuwde Scheldekaaien zijn niet veraf. Omkomen van de honger zal hier niet gebeuren, met zoveel buurtwinkels en horeca in de buurt. De gezellige Troonplaats is vlakbij, en voor het Marnixplein hoef je maar de Leien over te steken.

Financieel

Kadastrale info
3811/00C002
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
194 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamer
15 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
367
EPC-label
D
Unieke code EPC
20240209-0003138509-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Brederodestraat 201 GLV, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast