Commercieel te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

€ 625.000
EPC-label CEPCC
182
2
1
Omschrijving

Handelshuis op A-locatie!

Goed onderhouden handelshuis vlakbij het Oude-Gerechtshof!

 

Indeling:

Het handelsgelijkvloers (ca. 60m²) is momenteel in gebruik door een juwelier waarbij de mogelijkheid bestaat om het aangrensend handelspand (ca. 55m²) erbij te huren.

 

Via aparte voordeur betreedt u de bovengelegen woning welke nog voorzien is van originele elementen zoals blokjesparket en moluren. Op de eerste verdieping bevindt zich de open woonkeuken met kookeiland. Verder is er een goede indeling voor zit- en eethoek. De tweede verdieping bestaat uit een ruime slaapkamer en badkamer voorzien van ligbad met douchescherm, toilet en dubbel wastafelmeubel. De open zolderverdieping kan gebruikt worden als multi functionele ruimte.

 

Omgeving:

Gelegen op een top-locatie in Antwerpen net buiten de Leien, op wandelafstand van het Zuid en het centrum. Het pand bevindt zich in een buurt met een gezonde combinatie van zowel residentiële als commerciële handelszaken. Shoppen in de Anselmostraat is het nuttige aan het aangename koppelen.

 

Bijzonderheden:

Het gehele pand is in gebruik door de eigenaar en is vrij bij akte. De juwelier blijft maar verhuist naar een ander pand in de Anselmostraat.

 

 

 

 

 

 

Financieel

Kadastrale info
2759/00Z000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
182 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
232
EPC-label
C
Unieke code EPC
202405080003240492RES1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Locatie
Anselmostraat 29, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden