Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
174
7.961
2
2
Omschrijving

Top appartement 174m² + terras/balkon.

Bij het binnenkomen in het appartement, word je onmiddellijk verwelkomd door een ruime inkomhal die een stijlvolle eerste indruk maakt. Aan de linkerzijde is er een handige vestiairekast, perfect om jassen en schoenen op te bergen. Rechts bevindt zich een modern gastentoilet met een hangtoilet en een handenwasser uit natuursteen, een verfijnde touch die meteen de toon zet voor de rest van de woning.

Als je verder loopt, kom je in de werkelijk indrukwekkende woon- en eetkamer van maar liefst 70m². De ruimte is overweldigend licht dankzij de grote ramen die uitkijken op het balkon, gericht op het zuiden. Hier is het heerlijk vertoeven, of je nu geniet van de zon op het balkon of binnen zit met vrienden en familie. De open keuken sluit naadloos aan op de woonkamer. Het is een moderne, volledig ingerichte keuken met zowel boven- als onderkasten, en kwalitatieve toestellen zoals een Siemens vaatwasser, Whirlpool inductiekookplaat en oven, en een ingebouwde ijskast en diepvries van Siemens. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging waar je al je voorraad makkelijk kwijt kan.

Als je door de nachthal loopt, bereik je eerst een tweede berging die dienst doet als wasplaats. Verder in de hal vind je een tweede apart hangtoilet met handenwasser, ideaal voor gasten. Vervolgens kom je in de eerste slaapkamer, een ruime en lichte kamer van 3,90 bij 3,40 meter. Naast deze kamer ligt een moderne douchekamer, strak en stijlvol ingericht.
De hoofdslaapkamer is een echte eyecatcher met een afmeting van 3,90 bij 3,58 meter. Aansluitend is er een royale dressingruimte van 4,68 bij 2,60 meter, voorzien van voldoende opbergruimte voor kleding en accessoires. De ensuite badkamer is luxe ten top, met een grote inloopdouche en een dubbele lavabo, waar elke ochtend fris begint.

Tenslotte, als je naar het niveau -1 gaat, vind je een ruime kelder, inbegrepen in de verkoopprijs. Hier is voldoende ruimte voor extra opslag. Bij de ondergrondse autostaanplaats, die verplicht moet worden aangekocht, parkeer je veilig je auto. Indien gewenst, kan een tweede autostaanplaats worden aangekocht.

Overal in het appartement ligt een prachtige doorlopende parketvloer, behalve in de badkamers waar gekozen is voor onderhoudsvriendelijke materialen. Een prachtige zwarte stalen deur, een ontwerp van Philip V, scheidt de inkomhal van de woonkamer en geeft de ruimte een elegante, industriële touch. Dit instapklare appartement, met een gunstig EPC van 123kWh/m² per jaar (label B), is werkelijk een parel.

Woordje uitleg over deze unieke Residentie:
Residentie ‘Hertogenpark’ of hoe wonen resideren wordt!
Op 100 meter van de Jan Van Rijswijcklaan en in de Markgravebuurt bevindt zich deze hoogstaande Residentie ‘Hertogenpark’. Wonen met een hotelgevoel is hier de standaard. De royale inkomhal, die trouwens volledig vernieuwd werd maakt dit al van bij het binnenkomen van het gebouw duidelijk. Het gemeenschappelijke binnenzwembad en de aansluitende saunaruimte zorgen voor ontspanning, net als de lounge waar geregeld exposities en kleinschalige concerten plaatsvinden voor de liefhebbers. Eveneens is er in de ondergrondse garage een ruime wasplaats voor de wagen! Ook het comfort van de permanent bereikbare conciërge is niet te onderschatten: pakjes worden in ontvangst genomen, het gebouw wordt tot in de puntjes verzorgd en het afval wordt op elke verdieping gesorteerd en verzameld. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij de invalswegen om vlot in en uit de stad te rijden, op wandelafstand van openbaar vervoer en met allerlei winkels op enkele stappen van het appartement.
De veiligheid, orde en netheid welke door de 2 inwonende conciërges dagelijks wordt opgevolgd en welke beurtelings van dienst zijn zorgen voor een rustige, sfeervolle en aangename bewoning. De beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.


 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
73 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
174 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
7.961 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Dressing
Ja
Aantal badkamers
2

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
123
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240222-0003152102-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast