Appartement te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

EPC-label AEPCA
80
1
1
Omschrijving

Splinternieuw appartement op toplocatie met terras

Welkom in jouw nieuwe thuis! Dit schitterend appartement heeft een absolute topligging aan de gegeerde Mechelsesteenweg in hartje Antwerpen. Niet enkel de locatie is hier een pluspunt, het is energiezuinig (label A) én geniet een ontzettend kwalitatieve afwerking! Je betreedt het via de inkomhal met gastentoilet en kan zo door naar de uiterst zonnige woon- en eetkamer met open keuken. Deze werd luxueus ingericht met een inductiekookplaat, dampkap, ijskast, diepvriezer, vaatwasser, combi-oven en 1,5 spoelbak. Aansluitend bevindt zich het schitterend terras waar men volledig tot rust kan komen. Verder is er een ruime slaapkamer met aansluitend de moderne badkamer met inloopdouche, lavabo in meubel, handdoekradiator en toilet. Een praktische berging is voorzien van aansluitingen voor de was- en droogmachine.

Bijkomende gegevens: Verkoop onder BTW stelsel (12%) en vrijgesteld van onroerende voorheffing. Alles conform volgens de huidige normen, dubbele beglazing in thermisch aluminium, individuele centrale verwarming op gas. Zonnepanelen. Maandelijkse kosten zijn € 132,00. Verschillende extra’s: noodoproepsysteem, fitness, stadstuin met petanquebaan, zonneterras met ligbedden, wassalon, …

Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P en G-score A). Renovatieverplichting niet van toepassing. Bevindt zich in een residentie voor assistentiewoningen. 

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Kadastraal inkomen
855 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer
16,5 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
59
EPC-label
A
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Van Schoonbekestraat 14, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast