Appartement te koop in Antwerpen met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
184
4
2
Omschrijving

CLASSY RETRO RETREAT VAN 200 m²!

Vintage adepts verliezen hun hart à la minute aan dit sixties appartement met z’n sobere grandeur. Hier zit je ‘on top of the world’ in hartje Antwerp City.

Welkom in deze royale, rechthoekige retro retreat. Hier kan je qua decoratie helemaal losgaan omdat de heerlijke authentieke ruimte allround klopt. En dat met het Harmoniepark, het Groen Kwartier, supermarkten, scholen, OV, toprestaurants, cultuur en Antwerpen Centrum om de hoek. Hier op de zevende is de sky the limit.

 

De inkomhal beneden verraadt al wat je te wachten staat: sobere sixties grandeur. Vanuit hier neem je de lift naar het appartement op de zevende dat maar liefst een hele verdieping beslaat.

Binnenkomen is een verwennerij op zich. Want de nachthal met origineel marmeren dambordmotief biedt reeds een zee van ruimte met een cosy zithoekje en een feest aan ingemaakte kasten.

 

Rechts maak je kennis met de diepe, slanke, goed uitgeruste keuken aan de voorkant met kasten te over en een funky ontbijtcorner. Een speels ingezet raam verbindt deze unit op slimme manier met de living. Hier proef je die sixties sfeer al ten volle.

De leefruimte met haar glazen openslaande deuren overweldigt door haar fraaie strakke oppervlakte. Hoge plafonds, authentiek mozaïekparket en radiatoren met sierroosters ritmeren de sfeer. De diepe granieten vensterbanken kan je aaibaar en praktisch maken met fancy zitkussens. Dit is een space om te bespelen, je eigen signatuur te geven. Hier creëer je je persoonlijke utopia met een panoramic view over de ruisende boomtoppen en de blauwe lucht. Van stadsgewoel of verkeer hoor je lekker niks dankzij de recente dubbele beglazing die alom aanwezig is.

 

Terug naar de nachthal, die rechts naar het eerste slaapvertrek aan de zijgevel leidt. Het wordt vanaf dit moment moeilijk kiezen, want werkelijk alle slaapkamers zijn riant en rijk aan ingemaakte kasten.  

Links kondigt badkamer 1 zich aan: met ligbad, dubbele wastafel, handdoekdroger en hoge ingemaakte bergkast met spiegel. Meteen hiernaast het aangenaam ruime aparte toilet.

Badkamer 2 is net iets moderner en heeft naast een bad en dubbele wastafel op de koop toe een eigen toilet.

 

Ook de tweede slaapkamer is genesteld in de zijgevel rechts. Hij is ietsje kleiner dan zijn voorganger maar ook hier weer zalig veel ingebouwde bergruimte en veel daglicht.

De laatste twee slaapkamers kunnen allebei bogen op de titel van master en overrompelen ronduit: zowel qua formaat als kastenwerk. Beide geven uit op het aanzienlijke en rustige terras dat zich over de gehele breedte van de achtergevel uitstrekt. Met uitzicht op het groen en de hemel is dit een plekje om weldadig te onthaasten.

 

Een van de opvallende kenmerken van dit appartement is de ondergrondse autostaanplaats (VP 25.000€). Geen gedoe meer met het zoeken naar een parkeerplek op straat, want uw auto staat veilig binnen. Dit is vooral handig in de buzzing metropool waar parkeerruimte schaars is.

Naast de autostaanplaats is er ook een ruime kelderberging bij dit appartement.

 

 

Uitstekend gelegen met Harmoniepark, Groen Kwartier, supermarkten, scholen, OV, talloze resto’s en de full City works om de hoek.

 

Financieel

Kadastraal inkomen
1.814 €
Kadastrale info
1347/00H027
Beschikbaar vanaf
01-09-2024

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
184 m²
Staat pand
Op te frissen

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
10,5 m

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
201 m
Afstand tot school
235 m
Afstand tot winkels
1.937 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type keuken
Gedeeltelijk geïnstalleerd

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
290
EPC-label
C
Unieke code EPC
2023081600029652959RES1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Belgiëlei 161 7, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast