Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
120
210
3
1
Omschrijving

3-SLK APPARTEMENT MET TERRAS

3-Slaapkamerappartement met terras op AAA-locatie

 

Indeling:

 

Dit hoekappartement (120m²) is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw.

 

Eens voorbij de inkomhal met aparte WC en ruimte voor een vestiairekast, trekt de schitterende lichtinval meteen de aandacht. Dit dankzij de aanwezigheid van grote raampartijen in de leefruimte en aan de terraszijde.

De volledig ingerichte keuken bestaat uit een greeploos keukeneiland, een inductie kookplaat, een oven, een spoeltafel en een vaatwasmachine. De keuken biedt toegang tot het zonneterras (ca.80 m²).

De leefruimte op originele visgraatparket geeft veel mogelijkheden naar inrichting toe.

 

De 3 slaapkamers op parket bevinden zich aan de rustigere zijgevel van het gebouw, en zijn voorzien van ingemaakte kastruimte. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een dubbele lavabomeubel met onderbouw  en een WC. De master bedroom kijkt uit op het terras.

 

 

Omgeving:

 

Het appartement ligt in het hart van het historische centrum van Antwerpen, in de bruisende buurt van de Grote Markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Deze buurt staat bekend om zijn rijke geschiedenis, charmante oude gebouwen en levendige sfeer. Hier vind je tal van gezellige cafés, trendy restaurants en authentieke winkeltjes. De ligging biedt een ideale mix van stedelijke drukte en historische charme, met geplaveide straten en pittoreske pleinen. Je bent omgeven door winkels en boetieks en op wandelafstand van de bekende winkelstraat De Meir. Openbaar vervoer is makkelijk toegankelijk, met tram- en bushaltes op enkele minuten lopen. Daarnaast ben je op korte afstand van de Scheldekaaien, waar je kan genieten van een prachtige wandeling langs de rivier.

 

De buurt is ideaal voor mensen die houden van cultuur, gastronomie en het bruisende leven van een wereldstad, terwijl je tegelijkertijd in een unieke historische omgeving verblijft.

Financieel

Kadastraal inkomen
820 €
Kadastrale info
P001
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
120 m²
Bebouwde oppervlakte
130 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
210 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
229
EPC-label
C
Unieke code EPC
3359196-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Oeverzone
Nee
Overstromingsgevoelig
Nee
Locatie
Oude Koornmarkt 69 1, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast