Appartement te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

EPC-label CEPCC
60
1
1
Omschrijving

Penthouse met dakterras in het hart van Antwerpen

Dit exclusieve penthouse op de achtste verdieping van de Frankrijklei 102 is een parel in het hart van Antwerpen. Met een oppervlakte van 60 m² biedt het appartement een sfeervolle leefruimte met veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de bruisende stad. De open keuken, die aansluit op de leefruimte, creëert een ruimtelijk en gezellig geheel.

De indeling is praktisch met een comfortabele slaapkamer, die grenst aan een moderne badkamer afgewerkt in blauwe steen. Deze badkamer is uitgerust met een grote inloopdouche en een wastafel in Corian. Het hoogtepunt van dit penthouse is het royale dakterras van 50 m², waar u in alle rust kunt genieten van het uitzicht. Bovendien is er airconditioning voorzien, en is er een handige bergruimte voor extra opslag.

Dankzij de centrale ligging biedt dit penthouse het beste van twee werelden: de levendigheid van het stadsleven en de rust.

Gelegen in de levendige theaterbuurt van hartje Antwerpen. Het Theaterplein, de Meir, de Keyserlei en het Stadspark bevinden zich op wandelafstand, net als tal van andere iconische plekken. Deze buurt biedt een breed scala aan goede scholen, buurtwinkels, trendy restaurants en gezellige bars. Openbaar vervoer is beschikbaar voor de deur, en ook met de auto is het eenvoudig om de stad in en uit te rijden dankzij de verbeterde infrastructuur en nabijgelegen invalswegen.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Terras
Ja

Energie

EPC-label
C
Unieke code EPC
3.367.347
E-peil
254

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Frankrijklei 102 8, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast