Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
203
213
2
2
Omschrijving

Prachtige moderne loft met terrassen in het hart van Antwerpen

Prachtige moderne loft met terrassen in het hart van Antwerpen.

In het exclusieve en afgesloten woonproject "Dorp in de Stad", gelegen aan het Hessenstraatje tussen het bruisende Eilandje en de historische binnenstad, vinden we deze unieke woonparel op de derde verdieping.
De loft, met een oppervlakte van 203 m² verdeeld over één niveau, werd in 2022 volledig gerenoveerd onder de deskundige begeleiding van een ervaren architect, met een scherp oog voor stijl, smaak en visie. De beelden spreken voor zich; de graad van afwerking is van hoogstaand niveau.
Bij het betreden van de ruimte wordt u verwelkomd door een strakke en eigentijdse inrichting, gekenmerkt door een serene lichtgrijze gietvloer met vloerverwarming die de gehele ruimte doordringt. Twee aangename terrassen, op het zuiden en westen gelegen, bieden een perfect toevluchtsoord om te genieten van de zonnige dagen en zomerse avonden.

De loft omvat twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, een apart toilet, een ruime inkomhal met vestiaire, een praktische berging, en een volledig uitgeruste leefkeuken die naadloos overgaat in de royale woonkamer. Met aandacht voor detail werden de beste materialen gebruikt, extra isolatie werd toegepast op alle muren, en de ruimtes werden slim ontworpen om een gevoel van ruimtelijkheid en natuurlijke lichtinval te creëren.

Troeven van deze woning zijn onder andere de veilige omgeving, uitstekende locatie, doordacht ontwerp, gunstig EPC, volledig vernieuwd, conformiteit van elektriciteit, asbestvrij, instapklaar, afvallokaal, fietsenberging, lage vaste kosten en een energiezuinig karakter.

Kortom: Een unieke parel op toplocatie die niet gauw op de Antwerpse vastgoedmarkt verschijnt!

Voor meer info of een bezichtiging contacteer ons via 03.225.00.68 of info@wellimmo.net. Bezoek onze website op www.wellimmo.net 

 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
4.202 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
203 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
213 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Dressing
Ja
Aantal badkamers
2

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
107
EPC-label
B
Unieke code EPC
20210630-0002436124-RES1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
Locatie
Hessenstraatje 1 C 303, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast