Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

€ 2.950.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
237
2
2
Omschrijving

Unieke penthouse op de 15e verdieping - "Eilandje" Antwerpen

Dit unieke penthouse, gelegen op de 15e verdieping van een gebouw ontworpen door David Chipperfield en ingericht door architect Hans Verstuyft, is een echt pronkstuk te midden van het Eilandje in Antwerpen. De ligging op deze verheven positie biedt adembenemende panoramische uitzichten over de Scheldebocht, de historische stadskern en de levendige woonwijk met haar karakteristieke dokken.

Met zijn indrukwekkende 4,8 meter hoge plafonds en royale raampartijen wordt dit penthouse overspoeld met natuurlijk licht, waardoor een gevoel van sereniteit en ruimte ontstaat. De vloer van geborstelde natuursteen (Grigio Alpi) met vloerverwarming zorgt voor een rustgevende ambiance in alle ruimtes. Dankzij de airconditioning kunt u het hele jaar door genieten van comfort en gemak.

De keuken en de indrukwekkende bibliotheekkasten, vervaardigd uit Amerikaans notenhout, voegen een warme en uitnodigende sfeer toe aan de woning.

Bij binnenkomst via de met badge beveiligde voordeur wordt u verwelkomd in de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Deze leidt u vervolgens naar de weelderige leefruimte, waar het gevoel van ruimte en rust direct opvalt. De open keuken, voorzien van hoogwaardige Miele-apparatuur loopt naadloos over in de eetplaats en het ruime salon met centrale gashaard, waardoor een perfecte sfeer voor ontspanning en vermaak wordt gecreëerd.

Verder hebben we nog 2 ruime slaapkamers met een panoramisch zicht en met elk een eigen badkamer volledig met natuurstenen afwerking. Er is ook nog een ruime bijkeuken die via een afzonderlijke ingang toegankelijk is.

Buiten kan u genieten van de prachtige omgeving op de drie meter brede, overdekte terrassen, bekleed met hoogwaardig ipé-hout.

Dit penthouse biedt niet alleen een luxueuze leefomgeving, maar ook een levensstijl van comfort en verfijning. Het is een kans om te wonen op een van de meest begeerde locaties in Antwerpen.

Royale autobox, ruime berging en kelder inbegrepen in de prijs!

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
237 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Luxe badkamer

Comfort

Airconditioning
Ja
Domotica
Ja
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
169
EPC-label
B
Unieke code EPC
11002-G-2011_46343/EP02369/A001/D01/SD051

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast