Appartement te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
47
1
1
Omschrijving
Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol dakstudio in het bruisende hart van Antwerpen? Dan is deze prachtige studio aan de Carnotstraat precies wat je zoekt!

Dit charmante dakappartement biedt een moderne en karaktervolle uitstraling dankzij de combinatie van bakstenen muren en houten vloeren. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht, dankzij de grote dakramen die de ruimte verlichten en een gevoel van openheid creëren.

De woonkamer loopt over in een praktische en strak afgewerkte keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, ingebouwde oven en frigo. De donkere keukenkastjes en het lichte houten aanrechtblad zorgen voor een stijlvol contrast en een eigentijdse look.

Een van de eyecatchers van deze studio is de mezzanine. Deze ruimte is perfect te gebruiken als slaapkamer, thuiskantoor of ontspanningsruimte. De schuine plafonds en zichtbare balken geven de mezzanine een gezellige en knusse sfeer.

De badkamer is modern en functioneel ingericht met een stijlvolle douchecabine, wastafel met opbergruimte en een zwevend toilet. 

De duplex beschikt verder over praktische opbergruimtes en is voorzien van alle noodzakelijke nutsvoorzieningen. De centrale ligging in de Carnotstraat biedt tal van voordelen: op loopafstand vind je winkels, restaurants, openbaar vervoer en culturele bezienswaardigheden.

Ben je geïnteresseerd in dit unieke exemplaar? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft. Wacht niet te lang, want deze parel in het hart van Antwerpen is een buitenkans die je niet wilt missen!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
47 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Type badkamer
Douche

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
197
EPC-label
B
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Carnotstraat 152 4, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast