Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
163
3
1
Omschrijving

Lichtrijk 3 slkr appartement op toplacie in Antwerpen

Lichtrijk 3-slaapkamer appartement op toplocatie in hartje Antwerpen

 

Indeling

Het appartement is gelegen op de vijfde en tevens hoogste verdieping, dewelke u kan bereiken met de trap of lift. Hier betreedt u de inkomhal met meerdere ingebouwde vestiairekasten. Deze ruime gang verbindt alle ruimtes met elkaar. De royale en zeer lichtrijke leefruimte is voorzien van een prachtige parketvloer en open haard. Deze biedt genoeg plaats voor een uitgebreid salon en een grote eettafel en geeft toegang tot het leuke terras waar u 's ochtends met een koffietje kan uitkijken op de Leopoldplaats. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte en is voorzien van alle toestellen. De 3 slaapkamers zijn elk van respectabele grootte en voorzien van een mooie parketvloer. De masterbedroom is tevens uitgerust met de originele ingebouwde kasten om zo een authentiek gevoel mee te geven. Verder is het appartement voorzien van een badkamer met lavabo, toilet en grote douche. Daarnaast bevindt er zich nog een aparte toilet en bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

 

Omgeving

De Theaterbuurt wordt gekenmerkt door haar diversificatie: van de gezellige vogeltjesmarkt tot de mooiste boetieks in de winkelstraten, het mooie en volledig heraangelegd Theaterplein alsook het prachtige luxehotel 'Botanic Sanctuary' naast de deur. Iedereen met een passie voor mode en architectuur voelt zich hier meteen thuis. Levensgenieters vinden hier de gezelligste terrasjes. De architecturale en monumentale pareltjes van de binnenstad, zoals de Bourla-schouwburg, komen hier helemaal tot hun recht. Dat alles maakt dit de perfecte buurt voor bewoners die net dat tikkeltje meer wensen.

 

Belangrijk

zeer gunstig EPC

 

Het appartement is uiterst geschikt voor wie houdt van licht en ruimte en dit te midden van de stad.

 

Ben je op zoek naar dat extra niveau en hebben de sfeerfoto's jou nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel contact op met makelaar

 

Financieel

Kadastrale info
0861/00R000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
163 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keuken
Gedeeltelijk geïnstalleerd

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
250
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240618-0003286754-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Leopoldstraat 73, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast