Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
112
2
1
Omschrijving

Schitterend, lichtovergoten appartement met zicht op Opera

Schitterend en lichtovergoten appartement met zicht op de Opera

Als ‘centraal wonen’ in de Dikke Van Dale zou staan, zou er een foto van dit appartement naast staan. Hier ontwaak je elke dag met prachtig zicht op dat vernieuwde Operaplein, de Franklin Rooseveltplaats en die gloednieuwe Antwerp Tower. Shopke leggen, iets gaan eten of ga je op uitstap? Met dit appartement als uitvalsbasis is álles binnen handbereik. En dan is er nog die stek zélf, natuurlijk… Kom binnen.  

Een balzaal van een leefkamer

The main event van dit appartement? Dat is absoluut de gigantische leefkamer, die we zomaar eens als ‘loft’ zouden kunnen benoemen. Behalve de badkamer, is hier alles tenslotte open: het gevoel van ruimte en lucht dat je in deze stek hebt, is dan ook onevenaarbaar. Let zeker op die houten vloer die over het volledige appartement ligt te blinken…

Keuken voorzien van al het nodige

De open keuken, die je dus ook vindt in de leefkamer, is een écht plezier om die innerlijke keukenprins(es) op los te laten. Je hebt ontzettend veel opbergruimte, mede door het bijgeplaatste, stijlvolle, kookeiland (dat blijft staan). Daarnaast is er een nis om een losstaande ijskast in op te bergen (ook deze zit in de prijs), heb je een vaatwasmachine, inductievuur en ingebouwde oven. De spatwand in de keuken werd recent nog vernieuwd.

Dé troef: loft-slaapkamer met verborgen dressing

Rechts van waar nu de zithoek is, vind je de verborgen troef van het appartement. Een ‘loft-slaapkamer’, subtiel afgescheiden van de rest van het appartement door prachtige, houten tussenschotten. Het bed staat in de spotlight, maar wandel er zeker rond… want achter het bed, vind je een fenomenale, goed verstopte dressing terug. Hier vind je een stijlvolle oplossing om al die outfits op nette wijze op te bergen. Win-win! 

Volledig vernieuwde badkamer met ligbad

In de ruime inkomhal vind je de recent vernieuwde badkamer, op een mooie tegel, terug. Hier geniet je urenlang tussen de bubbels in je ligbad, daar zijn we zeker van! Verder vind je hier ook een lavabo, grote spiegel, toilet én ruimte om je wasmachine en droogkast te zetten. Een zalige ruimte om jezelf enkele uren rust te gunnen…

Tof om weten

Je komt dit appartement, op een derde verdieping, binnen via een stevige, nieuwe veiligheidsdeur: zo kan jij op twee oren slapen… niemand raakt hier binnen zonder dat jij ’t weet! Daarnaast heb je overal dubbele beglazing.

De buurt: Antwerpen aan je voeten

Je kijkt uit op het kloppende hart van Antwerpen – en zit op een halve minuut wandelen van de Keyserlei, de Meir én de Rooseveltplaats. Snel even boodschappen doen? Dan heb je keuze tussen een Jumbo, Lidl en een Delhaize op wandelafstand. Dit appartement legt de lat wat ‘centraal wonen’ betreft kilometers hoger – en is een absolute droomplek voor al die doorgewinterde stadsmussen onder ons!

Verliefd? Info@ugly.be

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.395 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
112 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Stadskern; Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
176
EPC-label
B
Vervaldatum EPC
12-08-2032

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Frankrijklei 8 3, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast