Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
166
3
2
Omschrijving

Duplex-Penthouse in het centrum van de Stad.

Duplex penthouse appartement in het prestigieuze Oranjehuis in het centrum van Antwerpen. Dit appartement biedt de perfecte combinatie van stedelijke wooncomfort op een super centrale ligging met veel rust en privacy.  Op loopafstand van speciaalzaken, restaurants, winkels en culturele bezienswaardigheden, beleeft u het beste van wat Antwerpen te bieden heeft. Bovendien liggen de Grote Markt, de Groenplaats evenals diverse winkelstraten zoals de Kloosterstraat en Steenhouwersvest op een steenworp afstand. Langs de scheldekaaien geniet je dan weer van een ontspannende wandeling.
Indeling: Via de statige koetspoort komt u in de gezellige binnenplaats. Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping aan de achterkant van het gebouw. Via de lift komt u in de entree met vestiare en gastentoilet, een royale en lichte woonruimte op parket, een aparte leefkeuken voorzien van alle toestellen, geeft toegang tot het eerste ruime zonneterras met veel privacy. Een eerste slaapkamer op de verdieping met airco voorziet tevens een ingemaakte kastenwand en een ensuite douchekamer. Verder is er op deze verdieping nog een berging met aansluitingen voor WM&DK. Via de trap komt u op de 3de verdieping waar zich de hoofdslaapkamer bevindt, tevens met arico en dressing. Ensuite een tweede badkamer met douche, toilet en bidet. Bijkomend is er een derde slaapkamer met vide die momenteel werd ingericht als wasruimte, maar welke perfect kan bieden als home-office of logeerkamer. On top is er op deze verdieping een tweede ruim terras met prachtig zicht op de stad en de Kathedraal.  Verder is er nog een kelderberging/wijnkelder inbegrepen in de prijs. 
Bijzonderheden:
- Een makkelijk te bereiken autostaanplaats in het gebouw wordt te koop aangeboden voor 40.000 EUR.
- Het appartement bevindt zich in een laat-Classicistische herenwoning, een historisch gerenoveerd gebouw welke in goede staat van onderhoud is.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
166 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Terras
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Lift
Ja
Gepantserde deur
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
286
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.200.775
Locatie
Hoogstraat 69, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast