Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
127
3
1
Omschrijving

Penthouse aan de rand van het Eilandje.

Centraal gelegen en instapklaar duplex-penthouse met terrassen temidden van het historische centrum en Het Eilandje met hotspots in alle windrichtingen. Dit recent gerenoveerde appartement biedt een oase van rust temidden van de stad. Gelegen op de vierde verdieping in een kleinschalig gebouw met pleinen zowel voor- als achteraan.
Indeling: Via de lift kom je rechtstreeks in het appartement binnen. Inkomhal met gastentoilet. In de open leefruimte vloeien keuken, eetplaats en woonkamer naadloos in elkaar over. Koken wordt een plezier in de keuken met ingebouwd tafelmeubel en kwaliteitstoestellen. Aan de keuken vinden we het eerste kleinere terras waar je geniet van een kopje koffie in de ochtendzon. In de leefruimte met hoge plafonds stap je via het groot schuifraam op het dakterras aan de voorkant; een buitenruimte met zalige rust en zicht op het MAS. (ZW-georiënteerd). Via de trap naar boven kom je op de mezzanine welke nu is ingericht als buro en relaxruimte, maar welke ook perfect als logeerkamer gebruikt kan worden. De hoofdslaapkamer met ingemaakte kastenwand biedt eveneens toegant tot het terras. Verder is er nog een 2de volwaardige slaapkamer. De luxueuze badkamer is ingericht met een 2-persoonsligbad, een inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Handige berging en vestiaire waardoor je alles netjes en georganiseerd kunt houden.
Bijdzonderheden
- Doorheen heel het appartement ligt een eiken parketvloer.
- Automatische rolluiken aan het terras waardoor u ook overdekt kunt zitten.
- De grote schuiframen en veluxramen die automatisch bediend kunnen worden aan de voorzijde zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.
- Diverse parkings te huur of te koop in de directe omgeving.
- Tevens ideale investering voor AirB&B.


Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
127 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Terras
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
198
EPC-label
B
Unieke code EPC
20211227-0002517032-RES-1
Locatie
Falconplein 17 401, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast