Commercieel te koop in Antwerpen

€ 222.500
89
Omschrijving

ANTWERPEN - Commerciële ruimte

Handelsruimte in Nieuwbouwproject Falconhoven, gelegen aan de Oude Leeuwenrui, een levendige buurt in de nabijheid van ’t Eilandje en het historische stadscentrum. 

De handelsruimten in Falconhoven worden casco -gesloten ruwbouw- geleverd. De glasgevel en inkomdeur zijn hierbij inbegrepen, alsmede de mezzaninevloer en trap. De inrichtingswerken en nutsaansluitingen dienen door de koper gerealiseerd te worden.

De units zijn onderling combineerbaar zodat een oppervlakte op maat geleverd kan worden. De handelsruimten hebben een uitzonderlijke vrije hoogte van ca 5,40 meter. Over de helft van de oppervlakte is daarom een mezzanine verdieping voorzien toegankelijk via een vaste trap. De glasgevel is doorgetrokken over de volledige hoogte van de gevel waarmee een bijzondere lichtinval en uitstraling naar buiten gecreëerd wordt.

De reeds aanwezige mix van winkels, gezellige restaurants, koffiebars, gevestigde modehuizen, musea en pop-up stores maakt dit een uitstekende ligging voor de vestiging van nieuwe handelszaken door de gegarandeerde passage van zowel toeristen als het steeds groeiende bewonersaantal van dit stadsdeel.

Het Londense architectenbureau Caruso St John Architects stak de handen in elkaar voor dit elegante L-vormige gebouw omringt door een oase van groen.

Parkingfaciliteit alsook ruime fietsenbergingen zijn voorzien.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Handelszaak
Bewoonbare oppervlakte
89 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden