Huis te koop in Sint-Jans-Molenbeek met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
170
3
3
Omschrijving

Prachtige, gerenoveerde stadswoning met magazijn in Sint-Jans-Molenbeek

Deze schitterend gerenoveerde stadswoning in Sint-Jan Molenbeek, met een bewoonbare oppervlakte van 370m² op een perceel van 170m² en oorspronkelijk gebouwd in 1890, is een waar meesterwerk dat zich uitstrekt over vier niveaus. De woning biedt een unieke combinatie van historische kleurrijke charme en moderne voorzieningen.

Bij het betreden van het gelijkvloers, dat in loftstijl is ingericht, wordt u verwelkomd door een uiterst royale ingang, voorzien van een vestiaire en een apart toilet. Hier bevindt zich tevens een voormalig magazijn (100m²), nu omgevormd tot een ruime leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken. Via de houten trap bereikt u een tussenverdieping aan de achterzijde van de woning, waar een badkamer met douche en toilet aanwezig is, een bureau met toegang tot het terras en een extra opslagruimte (65m²) op het dak van het magazijn.

Op de eerste verdieping treft u een tweede leefruimte met een open, goed uitgeruste keuken en een balkon aan de voorzijde van de woning. De tweede verdieping herbergt een ruime slaapkamer met een ensuite badkamer voorzien van een inloopdouche, wc en lavabo, voorheen gebruikt als slaapkamer. De reis gaat verder naar de derde verdieping, waar u een slaapkamer aantreft met een badkamer inclusief douche, lavabo en wc, evenals een extra keuken.

De woning is omringd door buurtwinkels, supermarkten, scholen, het fonderiepark, het openbaar vervoer zoals bussen, metro (station Zwarte vijvers, Osseghem en Beekkant) en fietsstations en de toegangswegen naar de kleine ring.

Divers: PVC raamprofielen dubbel belazing, individuele gasverwarming (met slechts één meter), elektriciteit niet conform (drie meters), EPC D 204 kWh(m².jaar), een geïsoleerd schuin dak met steenwol, vloer: parket en tegels, thermostaat, videofoon, onroerende voorheffing: €1532,69, stedenbouwkundige inlichtingen: erkend als gezinswoning met magazijn, een waterverzachter aanwezig en een ruime kelder met 3 compartimenten.

Deze unieke woning biedt veelzijdige ruimtes op elk niveau en combineert op harmonieuze wijze het rijke verleden met eigentijds comfort.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.532 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Staat pand
Goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
170 m²
Oppervlakte tuin
2 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
18 m²; 18 m²; 15 m²
Aantal badkamers
3

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
204
EPC-label
D
Unieke code EPC
20230610-0000647065-01-6

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Delaunoystraat 151, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast