Appartement te koop in Anderlecht met 2 slaapkamers

86
2
Omschrijving

Geniet nu van uitzonderlijke voorwaarden!*

Stel je voor dat je binnenkort thuis komt in een betoverende oase van rust en groen. Dat is precies wat Erasmus Gardens je biedt! Welkom in Residentie PARK, een modern gebouw bestaande uit 89 adembenemende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een afgesloten privatieve gemeenschappelijke tuin. PARK is niet alleen een plek om te wonen, maar een plek om te léven.

Elk appartement is zorgvuldig ontworpen met jou in gedachten, waardoor de ruimte optimaal wordt benut om je de ultieme woonervaring te bieden. Ontspan en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf je eigen weelderige terras, omringd door de natuurpracht van Erasmus Gardens en het nabijgelegen golfparadijs. 

Voor degenen die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden, biedt PARK ook ideale investeringsappartementen. Met een aantrekkelijk rendement en de groeiende vraag naar comfortabele woningen in deze gewilde buurt, is investeren in PARK een unieke kans.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die PARK te bieden heeft? Aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen over de verschillende types, plannen, prijzen, afwerkingen, en de voordelen van investeren in Erasmus Gardens.

Dit is jouw kans om de sleutels te grijpen van je eigen stukje paradijs en een slimme investering te doen in PARK.  Wacht niet langer en laat je betoveren door de magie van PARK!

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
86,05 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Terras
Ja
Oppervlakte terras
9,1 m²
Locatie
Tulpenplein 2, 1070 Anderlecht
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast