Commercieel te huur in Ninove

€ 1.250
EPC-label BEPCB
129
129
Omschrijving

Professionele kantoor-of prakrijkruimte!

Beschikbaar vanaf 01/01/2024

Op zoek naar de perfecte kantoorruimte om jouw bedrijf te vestigen? Deze prachtige, landelijk gelegen kantoorruimte, slechts 100 meter verwijderd van de N8, biedt een ideale omgeving voor jouw zakelijke activiteiten. Met een combinatie van sereniteit en professionaliteit, is dit kantoor de perfecte keuze voor ondernemers die een inspirerende werkplek wensen.
Kenmerken van deze kantoorruimte:
Inkomhal: Bij aankomst in dit kantoor wordt je begroet door een uitnodigende inkomhal, die een geweldige eerste indruk creëert voor bezoekers en klanten.

Drie kantoorruimtes: Dit kantoor beschikt over drie afzonderlijke kantoorruimtes, waarvan één als hoofdkantoor kan worden gebruikt. Elke ruimte is ontworpen met aandacht voor comfort en functionaliteit.

Archief: Een speciaal ingerichte archiefruimte biedt voldoende ruimte voor het veilig bewaren van belangrijke documenten en dossiers.

Berging ruimte: Een royale berging ruimte van 32m² staat tot je beschikking, wat perfect is voor het opslaan van voorraad, apparatuur of andere benodigdheden.

Keuken: De volledig uitgeruste keuken stelt je in staat om maaltijden te bereiden en te genieten van een welverdiende pauze in een comfortabele omgeving.

Extra ruimte: Naast de standaardvoorzieningen is er nog een extra ruimte beschikbaar die naar eigen inzicht kan worden gebruikt en is voorzien van een douche.

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoor
Bewoonbare oppervlakte
128,51 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
128,51 m²
Oriëntatie tuin
West

Ligging

Omgeving / buurt
Landelijk; Rustig
Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
110 m

Indeling

Keuken
Ja
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken
Aantal toiletten
1

Comfort

Airconditioning
Ja
Lift
Nee
Alarm
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
160
EPC-label
B
Vervaldatum EPC
17-03-2024

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Geraardsbergsesteenweg 515, 9400 Ninove
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden