Commercieel te huur in Sint-Denijs-Westrem

€ 4.850
388
388
Omschrijving

388 m² instapklare kantoren langs Kortrijksesteenweg Sint-Denijs-Westrem

Deze instapklare kantoren zijn fenomenaal gelegen op het gelijkvloers en beslaan een totale oppervlakte van 388 m². De locatie langs de bedrijvige Kortrijksesteenweg zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, en het pand bevindt zich op slechts 750 meter van de E40 afrit Sint-Denijs-Westrem, wat zorgt voor een vlotte verbinding met het snelwegennet. Ideaal voor bedrijven die toegankelijkheid en zichtbaarheid hoog in het vaandel dragen.

De kantoren zijn zeer lichtrijk en slim ingedeeld, met een mix van open werkruimtes en aparte burelen. Daarnaast zijn er ook vergaderzalen voorzien, wat de flexibiliteit van de ruimte vergroot. Voor wie graag even ontspant, is er een ruime, goed uitgeruste keuken aanwezig, perfect voor een pauze of een lunch met collega's. Bovendien beschikt het gebouw over een aangenaam zonnig terras, waar je van de buitenlucht kan genieten.
Een ander groot voordeel is de ruime parkeermogelijkheid bij het gebouw, wat het comfort voor zowel werknemers als bezoekers aanzienlijk verhoogt. Dankzij de strategische ligging en de uitstekende faciliteiten zijn deze kantoren ideaal voor bedrijven die meteen aan de slag willen.

Het pand is per direct beschikbaar, dus aarzel niet en contacteer PANORAMA B2B GENT KANTOREN voor meer informatie, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek. Bel 09 225 09 02 voor alle details!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
14 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
388 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
388 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Kortrijksesteenweg 1146, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden