Commercieel te huur in Sint-Denijs-Westrem

€ 12.773
EPC-label AEPCA
914
914
Omschrijving

929 m² nieuwbouw kantoren aan Kortrijksesteenweg Sint-Denijs-Westrem

High-end kantoorruimte van maar liefst 929 m² te huur, perfect gelegen op een absolute toplocatie met indrukwekkende zichtbaarheid.
Deze kantoorruimte biedt niet alleen een fantastische werkplek, maar ook een unieke uitstraling, direct gelegen aan de E40 en op wandelafstand van een tramhalte die u in een mum van tijd naar het station Gent-Sint-Pieters brengt.

Het kantoor is volledig instapklaar en bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw. Het beschikt over alle moderne faciliteiten, zoals douches, een droogruimte, en een stijlvolle inkomhal die een professionele indruk nalaat. Daarnaast is er een Bringme-pakketdienst voor een gemakkelijke afhandeling van leveringen. Een bijzonder pluspunt is de aanwezigheid van een daktuin met dakterras, waar u kunt genieten van ontspanning en een prachtig uitzicht.
De ruime parkeerratio biedt voldoende plaats voor uw medewerkers en klanten, inclusief laadpunten voor elektrische voertuigen. De kantoorruimte is onmiddellijk beschikbaar en er zijn ook mogelijkheden voor andere oppervlaktes indien gewenst.

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met PANORAMA B2B GENT KANTOREN voor bijkomende details of om een vrijblijvend plaatsbezoek in te plannen via 09 225 09 02.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
14 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
914 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
914 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
1
EPC-label
A
Unieke code EPC
44021-G-DBA_2017021480/EP16647/A001/D01/SD001

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Kortrijksesteenweg 1072, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden