Commercieel te huur in Gent

€ 19.060
EPC-label AEPCA
1.307
1.307
Omschrijving

1.307 m² high-end kantoren in Blue Towers te huur

De kantoren van 1.307 m² die te huur worden aangeboden in het prestigieuze kantoorgebouw "Blue Towers" in Gent, bieden een fenomenale locatie met tal van voordelen. De ligging is strategisch, vlakbij de R4 en het belangrijke knooppunt van het klaverblad, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. 

De instapklare kantoren bevinden zich op de eerste verdieping van dit moderne gebouw. Ze zijn volledig ingericht volgens de nieuwste normen en voorzien van innovatieve technieken, wat bijdraagt aan een efficiënte werkomgeving. De grote glaspartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat niet alleen de werksfeer ten goede komt, maar ook een schitterend uitzicht biedt op de omliggende waterpartijen. 
Het gebouw zelf straalt klasse en professionaliteit uit en is uitgerust met alle moderne voorzieningen.
Het BREEAM Excellent certificaat onderstreept de duurzaamheid en energie-efficiëntie van de Blue Towers, wat een bijkomende troef is voor bedrijven die waarde hechten aan een groen imago. Daarnaast is de parkeerratio bijzonder gunstig.

Met verschillende beschikbare oppervlaktes is er flexibiliteit voor bedrijven van uiteenlopende groottes. Kortom, dit is een buitenkans voor organisaties die op zoek zijn naar een kantoorruimte die niet alleen uitblinkt in bereikbaarheid, maar ook een representatieve uitstraling heeft. Voor meer informatie, technische details of een plaatsbezoek kunt u contact opnemen met PANORAMA B2B via 09 225 09 02.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
14 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
1.307 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.307 m²
Meest recente bestemming terrein
Industriegebied

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
91
EPC-label
A
Unieke code EPC
44021-G--2009_12698-6

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Sluisweg 1, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden