Huis te huur in Gent met 4 slaapkamers

€ 1.685
EPC-label BEPCB
165
82
4
1
Omschrijving

Woning met 3 slaapkamers (+ extra mezzanine) en terras.

Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur.
Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’.
Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.


In de Scheldestraat 75 bevindt zich deze prachtig gerenoveerde woning, gelegen in een unieke en rustige leefstraat. De woning straalt authenticiteit uit, en dit wordt meteen duidelijk wanneer je de statige inkomhal betreedt met trappenhal die het karakter van het pand versterkt.

Op de gelijkvloerse verdieping vind je een ruime, open leefruimte met veel lichtinval. De ruimte is afgewerkt met eiken parketvloer en hoge plafonds.

Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste open keuken, voorzien van moderne toestellen zoals een vaatwasser, kookplaat, dampkap en een combi-oven. De keuken komt uit op een ruim en zonnig terras.

Op de verdiepingen zijn er drie ruime slaapkamers, elk met veel lichtinval. Bovendien is er een extra grote mezzanine die, naast het dienen als open ruimte, eenvoudig kan worden ingericht als vierde slaapkamer. De luxe badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloop regendouche, een dubbel wasmeubel en een extra toilet. Er is ook een ruime kelder aanwezig in het pand.

Deze karaktervolle woning biedt een unieke mix van modern wooncomfort en authentieke charme, ideaal voor wie op zoek is naar een thuis in een rustige en aangename omgeving.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
165 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
82 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
170
EPC-label
B
Unieke code EPC
Na installatie verwarming
Locatie
Scheldestraat 75, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden