Commercieel te huur in Gent

€ 3.255
80
Omschrijving

Gerenoveerd handelspand te huur vlakbij de Kouter in Gent!

Bent u op zoek naar een veelzijdige commerciële ruimte in Gent? Dit gerenoveerde handelspand gelegen te Vogelmarkt 29, in het verlengde van de Kouter, biedt een uitstekende locatie met constante passage en maximale zichtbaarheid. Het pand wordt momenteel gebruikt als interieurwinkel en heeft eerder als immokantoor gediend, waardoor het perfect is voor een breed scala aan handelsactiviteiten.

Het pand werd in 2023 grondig vernieuwd met een modern toonzaalgedeelte en een nieuw etalagevenster van dubbel glas met ventilatierooster, wat zorgt voor een uitnodigende uitstraling en goede isolatie. De indeling bestaat uit een ruime toonzaal, een stockruimte, een grote droge kelder voor extra opslag, een keuken, en een apart toilet.

Het handelspand is beschikbaar vanaf 1 februari 2025 voor €3255 per maand + €125 voor gemene kosten en een deel van het verbruik. Er wordt de voorkeur gegeven aan een handelshuurcontract van 9 jaar.

Stuur ons bij interesse zeker en vast een mailtje naar gent@immofrancois.be of bel naar het nummer 09 247 67 66 om deel te nemen aan de bezoekdag en het fantastische pand zelf te ontdekken!

Financieel

Beschikbaar vanaf
01-02-2025

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Bruto bew. oppervlakte
80 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
80 m²

Indeling

Oppervlakte keuken
10 m²
Oppervlakte berging
20 m²

Comfort

Airconditioning
Ja

Energie

Unieke code EPC
in aanvraag
Centrale verwarming
Ja
Locatie
Vogelmarkt 29, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden