Appartement te huur in Gent met 3 slaapkamers

€ 1.975
EPC-label AEPCA
129
129
3
2
Omschrijving

Energiezuinig wonen én een uniek uitzicht?

Droom je van wonen in het bruisende hart van Gent, met een adembenemend uitzicht op de Gentse skyline? Dit prachtig gerenoveerde penthouse, gelegen in de voormalige 19e-eeuwse dokterswoning van Jozef Guislain, combineert historische charme met moderne luxe.
Dit unieke appartement op de 3e verdieping is tot in de puntjes vernieuwd met hoogwaardige materialen. Denk aan elegante parketvloeren, hoge plafonds, en een ruime, lichtrijke woonkamer waar je je meteen thuis voelt. De volledig uitgeruste keuken met eiland is dé plek om samen met vrienden te genieten. Je vindt hier drie ruime slaapkamers, twee stijlvolle badkamers (één met inloopdouche en één met bad), een gastentoilet, en een handige (was)berging.
Het ruime terras, met zijn fenomenale uitzicht, nodigt uit om heerlijk buiten te vertoeven. Bovendien woon je super centraal, waardoor alles wat Gent te bieden heeft binnen handbereik is. Voor extra gemak zijn er een kelderberging en een ondergrondse fietsenstalling inbegrepen, en je hebt zelfs de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren voor je wagen. Dit penthouse is ook nog eens energiezuinig, dankzij de airconditioning en zonnepanelen (EPB-attest A+).
Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar, zodat je meteen kunt verhuizen. Met een voorschot van 125 euro per maand voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen, hoef je je nergens zorgen over te maken.
Benieuwd naar meer? Neem contact op met de dossierverantwoordelijke via 0489/026.022 of mail naar els@immo-atelier.be. Grijp deze unieke kans voordat iemand anders dat doet!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
128,7 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
128,7 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
1
EPC-label
A
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
Locatie
Ingelandgat 29 301, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden