Appartement te huur in Oostende

€ 600
EPC-label DEPCD
54
54
Omschrijving

Studio te huur in de Cirkelstraat te Oostende!

Deze knusse studio met slaapmezzanine, pal in het bruisende centrum van Oostende, is een perfecte woonplek voor wie het stadsleven op zijn best wil ervaren. Gelegen aan de gezellige Groentenmarkt en op wandelafstand van de Grote Markt met tal van winkels, geniet je hier van alle voordelen van een centrale ligging. Bovendien ben je binnen enkele minuten aan de zee, zeedijk, strand en het station.

De studio bevindt zich in een kleinschalige residentie met slechts twee andere medebewoners, wat zorgt voor een rustige en aangename sfeer. Binnenin is de studio zeer gerieflijk ingericht en straalt het een warme, gezellige charme uit. De vernieuwde badkamer is uitgerust met een moderne douchecabine en de keuken beschikt over alle nodige comfort, inclusief een vaatwasser en aansluiting voor een wasmachine.

Een extra troef: er zijn geen bijkomende kosten bovenop de huurprijs van slechts €600! Dit is een unieke kans om te wonen in het hart van Oostende, met alle faciliteiten binnen handbereik en zonder extra zorgen.

Financieel

Beschikbaar vanaf
01-10-2024

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
54 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
54 m²

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
335
EPC-label
D
Unieke code EPC
20221028-0002711060-RES-1
Locatie
Cirkelstraat 10, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden