Appartement te huur in Blankenberge met 2 slaapkamers

€ 780
EPC-label CEPCC
96
96
2
1
Omschrijving

Ruim, instapklaar appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen te Blankenberge

BESCHIKBAAR VANAF 01/10/2024

In de Ontmijnersstraat, recht tegenover het stadspark, situeert zich dit instapklaar appartement op de tweede verdieping. Het appartement is gesitueerd op wandelafstand van het strand, de zee, de duinen, verschillende handelszaken, scholen en haltes van het openbaar vervoer.

Men betreedt het appartement via de trappenhal, er is dus geen lift aanwezig in het gebouw. Via de inkomhal komt men in de ruime gezellige woonkamer. De woonkamer is opgesplitst in een leefruimte en de eetkamer. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een geriefelijke keuken voorzien van alle hedendaagse noden. Deze keuken is bovendien voorzien van een berging. Een extra troef zijn de terrassen voor -en achteraan aanpalend aan de woonkamer.

Verder bevindt zich in het appartement twee volwaardige slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer die voorzien is van een ligbad, een wastafel en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine.

Mis uw kans niet en leg onmiddellijk uw bezoek vast! De snelste manier om een bezoek te brengen aan dit pand? Vraag uw bezoek aan via onze website en u zal gecontacteerd worden door de verhuurverantwoordelijke. Telefonisch kan er geen afspraak gemaakt worden.

Financieel

Beschikbaar vanaf
01-10-2024

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
96 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
96 m²
Oppervlakte tuin
5 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
12,5 m²; 11 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
269
EPC-label
C
Unieke code EPC
20150305-0001737498-1
Locatie
Ontmijnersstraat 35, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden