Commercieel te huur in Brugge

€ 1.950
408
Omschrijving

Ruim magazijn van in het industriepark te Sint-Pieters Brugge

Ruim magazijn/loods van ongeveer 408 m², ideaal gelegen in het industriepark van Sint-Pieters Brugge. Deze goed onderhouden opslagruimte biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategisch gelegen locatie in de buurt van de stad, met vlotte toegang tot belangrijke uitvalswegen.

Het magazijn beschikt over een hoogwaardige betonvloer, wat zorgt voor een duurzame ondergrond, geschikt voor zware voertuigen en opslag. Bovendien is het dak voorzien van isolatie, wat niet alleen de energiekosten verlaagt, maar ook een stabiel binnenklimaat garandeert, essentieel voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen.

Dankzij de ruime oppervlakte van 408 m² biedt deze loods tal van mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten, zoals opslag, productie, of distributie. De praktische indeling en toegankelijkheid maken het eenvoudig om efficiënt te werken en logistieke processen te optimaliseren.

Gelegen in een dynamische omgeving met andere industriële bedrijven, profiteert u van een ideale locatie met gemakkelijke toegang tot zowel het centrum van Brugge als de omliggende regio's. Dit magazijn biedt alles wat u nodig heeft om uw bedrijfsactiviteiten te laten groeien in een veilige en toegankelijke ruimte.

De huurprijs is exclusief 21% btw, deze komt op 2.359,50 euro inclusief btw.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Bruto bew. oppervlakte
408 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
408 m²

Energie

Unieke code EPC
in aanvraag
Locatie
Monnikenwerve 81, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden