Appartement te huur in Brugge met 3 slaapkamers

€ 1.595
110
110
3
Omschrijving

Prachtig gerenoveerd duplexappartement op toplocatie in centrum Brugge

Ontdek dit prachtig duplexappartement gelegen in het historische centrum van Brugge. Deze parel combineert modern comfort met de charme van de oude stad en biedt u alles wat u nodig heeft voor een aangename woonervaring.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime en lichte leefruimte, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. Naast deze leefruimte vindt u nog een tweede, even royale ruimte die naar eigen wens kan worden ingericht als eetkamer, kantoor of extra woonkamer op de 2de verdieping.

Het appartement beschikt in totaal over drie ruime slaapkamers, elk met voldoende lichtinval en ruimte voor opberging door middel van ingemaakte kasten. Daarnaast zijn er twee stijlvolle badkamers, waarvan één voorzien van aansluiting voor een wasmachine, wat zorgt voor extra comfort.

Geniet van de buitenlucht op het royale, zonnig terras, dat binnenkort volledig omheind en afgewerkt wordt, zodat u in alle rust kunt ontspannen.

Verder is er nog een kelder en een ruime berging op het gelijkvloers, perfect voor het veilig opbergen van fietsen, vuilnis of andere spullen.

Dit duplexappartement is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning, ideaal voor gezinnen of voor co-housing, in het hart van Brugge. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Beschikbaar: onmiddellijk

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
110 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte terras
16 m²

Energie

Unieke code EPC
in aanvraag
Locatie
Julius en Maurits Sabbestraat 62, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden