Commercieel te huur in Hasselt

€ 860
EPC-label BEPCB
88
88
Omschrijving

KANTOORRUIMTE VAN 88 M² MET GROTE RAAMPARTIJEN OP EEN ZEER CENTRALE LOCATIE IN KERMT

KANTOORRUIMTE VAN 88 M² MET GROTE RAAMPARTIJEN OP EEN ZEER CENTRALE LOCATIE IN KERMT

Bent u binnenkort de nieuwe ondernemer in deze knappe kantoorruimte nabij het bruisende centrum van Kermt (Hasselt)?

Op de hoek van de Diestersteenweg en de Nachtegalenstraat in Kermt vindt u residentie "REVA". Hierin bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping het kantoor met een bruto oppervlakte van 88 m². De grote raampartij en privatieve deur aan de straatzijde zorgen voor een goede visibiliteit en lichtinval. De naastliggende panden worden uitgebaat als kinesistenpraktijk , vastgoedkantoor en verzekeringsmakelaar, waardoor de buren een absolute meerwaarde aan uw kantoor betekenen.

De ligging is perfect: op een centrale locatie in Kermt: een centrale deelgemeente van Hasselt met alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig.  Omgeven door kantoren en bruisende zaken vormt dit een ideale locatie om uw zaak te vestigen. Dankzij de rustige ligging met veel passage een rustige locatie maar dankzij de aanwezigheid van de gewestweg Diestersteenweg: vlotte verbindingen met de omliggende steden en gemeenten. Kortom een centrale uitvalbasis om uw zaak verder uit te bouwen.

De indeling is als volgt: de privatieve inkomdeur brengt u onmiddellijk in een open en ruime kantoorruimte. De voorgevel is volledig in glas en zorgt voor een aangename werkomgeving. Achterliggend is er de hal dewelke alle ruimtes met elkaar verbindt. Het aparte toilet bevindt zich aan de rechterzijde. Aan de achterzijde zijn eveneens ramen voorzien en hier is er vandaag één open ruimte. Deze ruimte leent zich perfect voor een extra apart bureel en gemeenschappelijke keuken of andere invulling. Achteraan komt het pand uit op de gemeenschappelijke koer van de residentie.

Voor het gebouw zijn eveneens voldoende parkeerplaatsen aanwezig. U parkeert met andere woorden zonder zorgen zo goed als voor de deur van uw zaak. In de directe omgeving is er eveneens voldoende parkeergelegenheid voor klanten of personeel. 

De ruimtes worden nog voorzien van nieuwe warmtepompen/airco's ter koelen en warmen van de kamers. Indeling en aanpassingen te bespreken met verhuurder zodoende het pand aan uw wensen kan voldoen.

Kortom een ideaal gelegen kantoorruimte voor uw zaak nabij het centrum van Kermt of een slimme investering met een interessant rendement!

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Centrale ligging met goede verbindingen
+ Grote raampartijen aan voorzijde
+ Afwerking naar eigen smaak en behoeften
+ Airco/warmtepompen om te koelen en warmen


Wenst u meer informatie of en bezoek ter plaatse?
Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be 
Tot binnenkort!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Ja
Kadastraal inkomen
1.052 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
88 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
88 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Type keukens
Gedeeltelijk geïnstalleerd; Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-label
B
E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Nachtegalenstraat 1, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden