Commercieel te huur in Leuven

€ 2.300
55
Omschrijving

Burelen

Vier unieke kantoorunits zijn nu beschikbaar voor verhuur in een elegant kantoorgebouw nabij het station van Leuven. Dit voormalige herenhuis, dat met zorg is gerestaureerd en omgebouwd tot kantoorruimte, biedt een mix van authentieke, karakteristieke ruimtes en moderne open werkplekken. De privékantoren variëren in grootte van 55m2 tot 90m2. Huurders hebben tevens toegang tot gedeelde faciliteiten zoals een keuken, een vergaderruimte en sanitair.

Elke ruimte is voorzien van gasverwarming, airconditioning en een type D ventilatiesysteem. De locatie bevindt zich op slechts 100 meter van het Leuvense treinstation, waardoor het uitstekend toegankelijk is via openbaar vervoer en fiets. De kantoorruimte is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto. Er is een bijbehorende overdekte parkeergarage met 15 tot 25 parkeerplekken. Extra archief- of opslagruimte kan in het gebouw gehuurd worden.

 

- Parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs. Elk kantoor kan over verschillende binnenparkeerplaatsen beschikken,  

Contractduur is te bespreken. Contracten met een duur van 1 jaar zijn mogelijk.

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
55 m²

Energie

Keuringsattest elektriciteit
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden