Appartement te huur in Mechelen met 3 slaapkamers

€ 1.350
EPC-label BEPCB
141
3
1
Omschrijving

Charmant gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers en 2 terrassen

Welkom in dit gezellige appartement op een strategische locatie in Mechelen, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 141m². Dit ruime appartement beschikt over 3  slaapkamers, perfect voor gezinnen of mensen die willen co-housen.

 

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichte woonkamer met een eigentijds afgewerkt parketvloer, die direct sfeer en warmte toevoegt aan de ruimte. De grote ramen en het aangrenzende balkon zorgen voor heel wat natuurlijke lichtinval. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt voldoende werk- en bergruimte.

De badkamer is optimaal ingericht met een ruime douche, een dubbele wastafel en een toilet, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Het appartement beschikt verder over 3 zeer ruime slaapkamers, waarbij elke kamer optimaal benut is.

 

Buiten treft u zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een charmant terras aan, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Voorts beschikt het appartement nog over een bergruimte gelegen op het gelijkvloers.

 

De centrale locatie van het appartement biedt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en een scala aan nabijgelegen faciliteiten, waaronder winkels, restaurants, scholen,...

 

Financieel

Maandelijkse kosten (€/maand)
60 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
141 m²
Verdieping
1

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
152
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240806-0002692903-RES-1
Locatie
Monseigneur Van Nuffelstraat 17 101, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden