Appartement te huur in Antwerpen met 2 slaapkamers

€ 1.350
87
2
2
Omschrijving

Charmant Appartement in het Historische ‘Oostkasteel’

Dit schitterende huurappartement, gelegen in het iconische ‘Oostkasteel’, vormt een unieke woonervaring in het hart van Antwerpen. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een sfeervolle entree, die je meeneemt naar een ruime woonkamer en keuken. De hoge plafonds geven het geheel een luchtig en open karakter, waar rust en ruimte centraal staan.

Het appartement ademt authenticiteit met zijn originele houten parketvloer en de prachtige blauwstenen tegels in de badkamer en het toilet. De keuken, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, nodigt uit om culinaire hoogstandjes te creëren en gezellig samen te komen met vrienden en familie.

Met twee comfortabele slaapkamers, elk voorzien van een eigen moderne badkamer, biedt dit appartement een serene plek om te ontspannen na een bruisende dag in de stad. Op de 6e etage vind je een gemeenschappelijk dakterras, waar je heerlijk kunt genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen. Daarnaast is er een fitnessruimte met sauna voor wie zich wil ontspannen of fit wil blijven.

Hier, in het ‘Oostkasteel’, ervaar je de perfecte mix van comfort, luxe en een vleugje nostalgie, te midden van het rijke verleden van Antwerpen. Een gezellige thuisbasis waar je helemaal tot rust komt.

 

Financieel

Maandelijkse kosten (€/maand)
100 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
87 m²
Staat pand
Goede staat

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Aantal douchekamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type beglazing
Dubbel glas
Raamprofielen
Hout
Type verwarming
Gas

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Oostenstraat 50 A4, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden