Huis te huur in Antwerpen met 3 slaapkamers

€ 1.990
160
3
1
Omschrijving

Zonnig herenhuis te huur

Stap binnen in dit prestigieuze herenhuis, waar een indrukwekkende gevel en verfijnde architectuur meteen indruk maken. Achter deze elegante façade bevindt zich een verborgen oase:
Een ruime en zonovergoten leefruimte vormt het hart van de woning, met een sfeervolle open haard en een eetruimte die naadloos overgaat in de hypermoderne keuken, uitgerust met de nieuwste technologieën. De prachtige veranda zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de achterbouw van het gelijkvloers een warme en uitnodigende sfeer krijgt.
Een schitterende, zuid gerichte tuin biedt rust en sereniteit, perfect om te ontspannen na een drukke dag en uw eigen ' Little hidden gem' van te maken.

Via een stijlvolle trap bereikt u de eerste verdieping, waar de zonovergoten master bedroom zich bevindt. Hier zorgen authentieke details zoals sierlijke moluren een prachtige sierschouw voor een extra vleugje charme en luxe. De riante badkamer is een waar toevluchtsoord, compleet met zowel een douche als een ligbad, een elegant wastafelmeubel en een toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers onder het karakteristieke dak, elk met een uniek karakter. Een handige zolder biedt extra opbergruimte, wat dit herenhuis compleet maakt als de ultieme combinatie van luxe, comfort en verfijning.
Maandelijkse kosten van € 95,00 voor het groot onderhoud van de tuin ( 2 jaarlijks ), onderhoud van de CV installatie, regenleidingen en de schouw.
Beschikbaar vanaf 01/10/2024.
EPC 295 kWh

Financieel

Beschikbaar vanaf
01-10-2024
Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
160 m²

Terrein

Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Toilet
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
295
Locatie
Kreeftstraat 16, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden