Appartement te huur in Antwerpen met 1 slaapkamer

€ 975
75
1
1
Omschrijving

Prachtig 1-slaapkamer appartement in het hart van Zurenborg,

Dit stijlvolle appartement bevindt zich in een uniek gebouw dat de charme en het karakter van de wijk weerspiegelt. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime leefruimte met hoogwaardig parket, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Deze sfeervolle ruimte is perfect om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer welke voldoende ruimte biedt voor een tweepersoonsbed en opbergruimte.
De volledig uitgeruste, hoogwaardige keuken is een ware eyecatcher in het appartement. Hier vind je moderne inbouwapparatuur en voldoende werkruimte.

Het hoogtepunt van dit appartement is het gezellige terras, waar je in alle rust kunt genieten van de zon, zowel in de middag als in de avond. Ideaal voor een ontspannen moment met een boek of een gezellig diner bij zonsondergang.

Met zijn uitstekende ligging in Zurenborg, omringd door prachtige architectuur, gezellige cafés, restaurants en groene parken, biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort en stadsleven.

Dit is de ideale woonst voor wie wil genieten van het beste dat Antwerpen te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke sfeer van dit prachtige appartement in Zurenborg.

De maandelijkse lasten bedragen 75 euro (onderhoud gang en lift)
Mogelijk om te huren op venootschap.
Mogelijkheid om een parking bij de te huren aan 150 euro per maand.

EPC= 152 kWh en dus zeer energiezuinig

Financieel

Beschikbaar vanaf
01-12-2024
Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
75 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Terras
Ja
Locatie
Grotehondstraat 42, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden