Appartement te huur in Antwerpen met 3 slaapkamers

€ 3.000
272
3
2
Omschrijving

Antwerpen I Het Zuid

Gelegen in de bruisende omgeving van Het Zuid, gerenoveerd duplex appartement in neoclassicistische stijl, met een bewoonbare oppervlakte van 272 m² en ruime stadstuin.

De duplex werd volledig gerenoveerd in 2024 met kwalitatieve, duurzame en en luxueuze materialen. Het gelijkvloers omvat een inkomhal die toegang biedt tot de twee leefruimtes en de volledig geïnstalleerde keuken met eiland. De zitkamer geeft uit op de stadstuin van ruim 70 m² ingericht met loungeset. Via de trap bereikt men de tussenverdieping met de eerste slaapkamer, douchekamer en afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte en de master bedroom met badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, dat uitgeeft op een terras. Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een extra kamer, dewelke eventueel kan dienst doen als gastenkamer/bureau.

Aanvullend: Het eigendom geniet een hoge afwerkingsgraad door oa. parketvloeren, ingemaakte kasten, hoge plafonds,... Alarmsysteem en videofoon aanwezig. Ruime, droge kelder van 60m² met wasmachine.

Het Zuid is een trendy en gegeerde wijk in Antwerpen met brede lanen en prachtige pleinen met populaire cafés en restaurants. De Ring en Singel zijn gemakkelijk bereikbaar. Diverse sportclubs en musea, zoals het KMSKA, in de directe nabijheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Emily Claessens op +32 470 44 96 75.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
272 m²

Terrein

Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Terras
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden