Appartement te huur in Antwerpen met 1 slaapkamer

€ 850
EPC-label BEPCB
55
1
1
Omschrijving

Te huur: leuk dakappartement op Antwerpen-Zuid

Welkom thuis op de vijfde verdieping van de levendige Volkstraat in het gewilde Antwerpen-Zuid! Bereid je voor op een uniek woonavontuur, want dit gezellige appartement bevindt zich boven het trendy restaurant Tamo, jouw wekelijkse culinaire hotspot zonder zelfs maar je deur uit te moeten!

Gezellige leefruimte met open keuken én handige opbergruimte

Na een korte workout van vijf verdiepingen (fit worden was nog nooit zo makkelijk), betreed je je nieuwe thuis in een ruime leefruimte met open keuken. De keuken is een modern paradijs met alles wat je nodig hebt, inclusief een vaatwasser (ja, echt waar!). Voeg een schattige SMEG-koelkast/vriezer toe en je bent klaar om te koken.

Naast de leefruimte vind je een handige opbergruimte voor al je voorraad. Geen gebrek aan opslagruimte hier!

Ruime slaapkamer, stijlvolle badkamer en apart toilet

De slaapkamer is ruim genoeg voor een comfortabel bed en een kast om al je kleding netjes op te bergen. Hier heb je alle ruimte om je terug te trekken en te ontspannen.

Vanuit de slaapkamer bereik je de stijlvolle badkamer, compleet met lavabomeubel, spiegel en een douche. Hier is ook de aansluiting voor je wasmachine en droogkast.

Het appartement heeft een apart toilet dat slim verstopt zit achter een deurtje in de leefruimte. Praktisch en discreet!

Handig om weten 

Het appartement is per direct beschikbaar en voorzien van alle individuele nutsvoorzieningen. Voor de verlichting van de hal betaal je slechts €10 per maand.

Contacteer ons voor een bezichtiging en laat je verrassen door de charme van dit unieke pand via info@ugly.be of 03 309 10 10. 

Financieel

Huurgarantie (maanden)
3

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
55 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
185
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240721-0003320207-RES-1
Locatie
Volkstraat 44 6, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden